Beschrijving

Luxe chocoladeletter

Verras personeel en relaties met deze ambachtelijke chocoladeletter. Een prachtig en lekker geschenk om te krijgen met Sinterklaas. Onze chocoladeletters worden met veel aandacht en passie door onze medewerkers met de hand gemaakt. Hiervoor gebruiken wij eerlijke Belgische chocolade van de beste kwaliteit. Upload jullie bedrijfslogo en wij drukken deze op een wit chocolaatje en decoreren deze op de chocoladeletters. De chocoladeletters worden verpakt in een luxe zwarte geschenkdoos en zijn voorzien van een vrolijke sinterklaas wikkel.

chocoladeletter logo

De chocoladeletter heeft een lengte van 17,5 cm, een breedte van 12 cm, een hoogte 2,5 cm en weegt 220 gram.

Chocoladeletters versturen naar verschillende adressen

Versturen naar verschillende adressen 

Laat je chocoladeletters door ons versturen naar jullie adressen bestand. Lever de adressen aan in dit excel bestand  En mail je bestelling inclusief het excel bestand naar info@chocoladebezorgd.nl

Let op! om fouten te voorkomen dient alles per kolom (zoals in het bestand) te worden aangeleverd.

Verzendkosten

Om te kunnen garanderen dat de chocoladeletters onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomen, versturen wij ze per pakket post. Dit doen wij met onze verzendpartner Post Nl. De verzendkosten hiervoor bedragen €4,95 per adres in Nederland. Voor dit bedrag verpakken en verzenden wij jullie chocoladeletters.

Grote aantallen versturen per koerier. Je ontvangt de chocoladeletters dan op een pallet. 

Kaartje met tekst

Voorzie jullie chocoladeletters van een leuk kaartje met tekst. Deze optie is gratis en hiermee voorzien wij elke chocoladeletter van een leuk kaartje. Liever een eigen kaartje met tekst? Vraag een offerte aan en vermeld hierbij jullie wensen.

Gepersonaliseerde chocoladeletter verpakking

Vanaf 100 stuks is het mogelijk om de wikkel van de chocoladeletter verpakking te personaliseren. A.d.h.v. ons ontwerp sjabloon kan jullie marketing afdeling aan de slag. Liever door ons een ontwerp laten maken? Dat kan! Tegen een kleine vergoeding ontwerpen wij jullie verpakking. Vraag een offerte aan en vermeld hierbij jullie wensen.

Chocoladeletters met eigen verpakking

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Luxe Chocoladeletter met logo koffie A t/m Z” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *