Beschrijving

Sinterklaas letter

Verras personeel en relaties met deze feestelijke chocoladeletter. Gedecoreerd met kleurrijke smarties en voorzien van een Sinterklaasje.

Alle letter van het alfabet in de smaken Melk, wit en puur. Geef iedereen zijn eigen persoonlijke chocoladeletter.

Verpakt in een zwarte geschenkverpakking met een vrolijke sinterklaas wikkel.

Wij kunnen de chocoladeletters op één of meerdere adressen voor je afleveren. Stuur ons een adressenlijst en onze verzend pieten versturen de chocoladeletters naar al jullie vestigingen of relaties. De verzendkosten hiervoor bedragen €4,95 per afleveradres.

chocoladeletters met logo

De chocoladeletter heeft een lengte van 17,5 cm, een breedte van 12 cm, een hoogte 2,5 cm en weegt 220 gram.

Versturen naar verschillende adressen

Laat je chocoladeletters door ons versturen naar jullie adressen bestand. Lever de adressen aan in dit excel bestand En mail je bestelling inclusief het excel bestand naar info@chocoladebezorgd.nl

Let op! om fouten te voorkomen dient alles per kolom (zoals in het bestand) te worden aangeleverd.

Verzendkosten

Om te kunnen garanderen dat de chocoladeletters onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomen, versturen wij ze per pakket post. Dit doen wij met onze verzendpartner Post Nl. De verzendkosten hiervoor bedragen €4,95 per adres in Nederland. Voor dit bedrag verpakken en verzenden wij jullie chocoladeletters.

Grote aantallen versturen per koerier. Je ontvangt de chocoladeletters dan op een pallet. 

Kaartje met tekst

Voorzie jullie chocoladeletters van een leuk kaartje met tekst. Deze optie is gratis en hiermee voorzien wij elke chocoladeletter van een leuk kaartje. Liever een eigen kaartje met tekst? Vraag een offerte aan en vermeld hierbij jullie wensen.

Met eigen verpakking

Een eigen verpakking om jullie chocoladeletters. Vanaf 100 stuks is dit mogelijk. Jullie leveren zelf een ontwerp aan a.d.h.v. ons ontwerp sjaboon. Liever een ontwerp door ons laten maken? Dat kan! tegen een kleine vergoeding ontwerpen wij jullie verpakking.

Chocoladeletters met eigen verpakking