Beschrijving

Sinterklaas letter

Verras personeel en relaties met deze feestelijke chocoladeletter. Gedecoreerd met kleurrijke smarties en voorzien van een Sinterklaasje. 

Alle letter van het alfabet in de smaken Melk, wit en puur. Geef iedereen zijn eigen persoonlijke chocoladeletter. 

Verpakt in een zwarte geschenkverpakking met een vrolijke sinterklaas wikkel. 

Wij kunnen de chocoladeletters op één of meerdere adressen voor je afleveren. Stuur ons een adressenlijst en onze verzend pieten versturen de chocoladeletters naar al jullie vestigingen of relaties. De verzendkosten hiervoor bedragen €4,95 per afleveradres.

chocoladeletters-bestellen

De chocoladeletter heeft een lengte van 16 cm, een breedte van 10 cm, een hoogte 1,5 cm en weegt tussen de 200 en 220 gram.

Versturen naar verschillende adressen 

Laat je chocoladeletters door ons versturen naar jullie adressen bestand. Lever de adressen aan in dit excel bestand  En mail je bestelling inclusief het excel bestand naar info@chocoladebezorgd.nl

Let op! om fouten te voorkomen dient alles per kolom (zoals in het bestand) te worden aangeleverd.

Verzendkosten

Onze chocoladeletters zijn perfect geschikt om als brievenbuspost te versturen. De verzendkosten hiervoor bedragen €3,50 per adres. Voor dit bedrag verpakken en verzenden wij jullie chocoladeletters.

Grote aantallen versturen we per koerier. Je ontvangt de chocoladeletters dan op een pallet. 

Kaartje met tekst

Voorzie jullie chocoladeletters van een leuk kaartje met tekst. Liever een eigen kaartje met tekst? Vraag een offerte aan en vermeld hierbij jullie wensen.

Met eigen verpakking

Een eigen verpakking om jullie chocoladeletters. Vanaf 100 stuks is dit mogelijk. Jullie leveren zelf een ontwerp aan a.d.h.v. ons ontwerp sjaboon. Liever een ontwerp door ons laten maken? Dat kan! tegen een kleine vergoeding ontwerpen wij jullie verpakking. 

relatiegeschenk-met-logo