Beschrijving

Luxe chocoladeletter

Verras personeel en relaties met deze ambachtelijke chocoladeletter. Een prachtig en lekker geschenk om te krijgen met Sinterklaas. Onze chocoladeletters worden met veel aandacht en passie door onze medewerkers met de hand gemaakt. Hiervoor gebruiken wij eerlijke Belgische chocolade van de beste kwaliteit. Upload jullie bedrijfslogo en wij drukken deze op een wit chocolaatje en decoreren deze op de chocoladeletters. De chocoladeletters worden verpakt in een luxe zwarte geschenkdoos en zijn voorzien van een vrolijke sinterklaas wikkel.

chocoladeletter

De chocoladeletter heeft een lengte van 16 cm, een breedte van 10 cm, een hoogte 1,5 cm en weegt tussen de 200 en 220 gram.

Chocoladeletters versturen naar verschillende adressen

Versturen naar verschillende adressen 

Laat je chocoladeletters door ons versturen naar jullie adressenbestand. Lever de adressen aan in dit excel bestand  en mail je bestelling – inclusief het excelbestand – naar info@chocoladebezorgd.nl

Let op! om fouten te voorkomen, dient alle informatie per kolom (zoals in het bestand) te worden aangeleverd.

Verzendkosten

Onze chocoladeletters zijn perfect geschikt om als brievenbuspost te versturen. De verzendkosten hiervoor bedragen €3,50 per adres. Voor dit bedrag verpakken en verzenden wij jullie chocoladeletters.

Grote aantallen versturen we per koerier. Je ontvangt de chocoladeletters dan op een pallet. 

Kaartje met tekst

Voorzie jullie chocoladeletters van een leuk kaartje met tekst. Liever een eigen kaartje met tekst? Vraag een offerte aan en vermeld hierbij jullie wensen.

Gepersonaliseerde verpakking voor de chocoladeletter

Vanaf 100 stuks is het mogelijk om de wikkel van de chocoladeletterverpakking te personaliseren. Met behulp van ons ontwerpsjabloon, kun je een eigen ontwerp uploaden. Liever door ons een ontwerp laten maken? Dat kan! Tegen een kleine vergoeding ontwerpen wij jullie verpakking. Vraag een offerte aan en vermeld hierbij jullie wensen.

chocolade-cadeau-sinterklaas