Beschrijving

Luxe chocoladeletter

Verras jullie personeel en relaties dit jaar met deze prachtige hazelnoot letter. Onze luxe chocoladeletters zijn te bestellen in alle letters van het alfabet en te voorzien van jullie logo. Jullie logo drukken wij op een wit chocolaatje waarna wij deze decoreren op de chocoladeletter. Met deze luxe chocoladeletter heb je gegarandeerd succes en veel tevreden gezichten.

chocoladeletters met logo

De chocoladeletter heeft een lengte van 16 cm, een breedte van 10 cm, een hoogte 1,5 cm en weegt tussen de 200 en 220 gram.

Chocoladeletters laten bezorgen

Laat je chocoladeletters door ons versturen naar jullie adressen bestand. Lever de adressen aan in dit excel bestand  En mail je bestelling inclusief het excel bestand naar info@chocoladebezorgd.nl

Let op! om fouten te voorkomen dient alles per kolom (zoals in het bestand) te worden aangeleverd.

Verzendkosten 

Onze chocoladeletters zijn perfect geschikt om als brievenbuspost te versturen. De verzendkosten hiervoor bedragen €3,50 per adres. Voor dit bedrag verpakken en verzenden wij jullie chocoladeletters.

Grote aantallen versturen we per koerier. Je ontvangt de chocoladeletters dan op een pallet. 

Kaartje met tekst

Voorzie jullie chocoladeletters van een leuk kaartje met tekst. Liever een eigen kaartje met tekst? Vraag een offerte aan en vermeld hierbij jullie wensen.

Eigen verpakking

Vanaf 100 stuks is het mogelijk om de wikkel van de chocoladeletter verpakking te personaliseren. A.d.h.v. ons ontwerp sjabloon kan jullie marketing afdeling aan de slag. Liever door ons een ontwerp laten maken? Dat kan! Tegen een kleine vergoeding ontwerpen wij jullie verpakking. Vraag een offerte aan en vermeld hierbij jullie wensen.

chocolade-relatiegeschenk-met-logo