Product omschrijving

Luxe chocoladeletter

Deze luxe chocoladeletter gemaakt van (H)eerlijke Belgische chocolade is de favoriet van de Sint. 

Bestel deze chocoladeletters in alle letters van het alfabet in de smaken melk, wit en puur.Daarnaast is het vanaf 20 stuks mogelijk om de chocoladeletters te voorzien van jullie bedrijfslogo. 

Wij verpakken de chocoladeletter in een luxe zwarte geschenkverpakking met een vrolijke sinterklaas wikkel 

Luxe chocoladeletters

De chocoladeletter heeft een lengte van 16 cm, een breedte van 10 cm, een hoogte 1,5 cm en weegt tussen de 200 en 220 gram.

Verzendservice 

De verzendservice van Chocoladebezorgd bestaat uit het verpakken en versturen van jullie sinterklaas geschenken naar verschillende adressen in Nederland.

Laat je chocoladeletters door ons versturen naar jullie adressen bestand. Lever de adressen aan in dit excel bestand  En mail je bestelling inclusief het excel bestand naar info@chocoladebezorgd.nl

Let op! om fouten te voorkomen dient alles per kolom (zoals in het bestand) te worden aangeleverd.

Verzendkosten

Onze chocoladeletters zijn perfect geschikt om als brievenbuspost te versturen. De verzendkosten hiervoor bedragen €3,50 per adres. Voor dit bedrag verpakken en verzenden wij jullie chocoladeletters.

Kaartje met tekst

Een bedankje of een leuk gedicht. Elke chocoladeletter kun je voorzien van een leuk kaartje met tekst. Liever een gepersonaliseerd kaartje ? Vraag een offerte aan en vermeld hierbij jullie wensen. 

Wij helpen je graag! 

Customized verpakking

Vanaf 100 stuks heb je al een eigen unieke verpakking. Jullie leveren zelf een ontwerp aan a.d.h.v. ons ontwerp sjaboon. Liever een ontwerp door ons laten maken? Dat kan! tegen een kleine vergoeding ontwerpen wij jullie verpakking. 

Vraag een offerte aan en vermeld hierbij jullie wensen. 

chocoladeletters-bestellen