Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Sinterklaas chocolade

Het lekkerste assortiment ambachtelijke sinterklaas chocolade vind je bij ons! Prachtige handgemaakte chocoladeletters in alle soorten en maten. Leuk om te krijgen, maar nóg leuker om te geven!.

Gepersonaliseerde chocoladeletters

Personaliseer jouw sinterklaascadeau: kies uit alle letters van het alfabet, je favoriete chocoladesmaak en voeg een leuk kaartje toe met persoonlijke boodschap. Voor 12:00 uur besteld, betekent dezelfde dag verzonden. Je kunt ook gebruikmaken van onze last minute chocolade: voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Tip: kies bij het afrekenen voor een verzenddatum. Wij verzenden jouw chocoladeletter op de door jou gekozen datum!

chocoladeletter

Sinterklaas chocolade bestellen

Bij Sinterklaas horen natuurlijk chocoladeletters. Sinds het einde van de 19e eeuw, geven mensen elkaar chocoladeletters tijdens Sinterklaas. Inmiddels zijn we twee eeuwen verder en geven we elkaar nog steeds chocoladeletters als de goedheiligman in het land is. De gelukkige ontvanger krijgt dan de beginletter van zijn of haar naam, vergoten in heerlijke chocolade. Het liefst ook nog in zijn of haar favoriete chocoladesmaak. Bij Chocoladebezorgd ben jij aan het juiste adres voor chocoladeletters: onze sinterklaas chocolade kun je bestellen in melk, wit en pure chocolade. Daarnaast maken wij speciaal voor jou alle letters van het alfabet. Kies je gewenste chocoladeletter en selecteer gemakkelijk en snel wanneer jouw bestelling verzonden moet worden. Na ontvangst van jouw chocoladebestelling, gaan wij voor je aan de slag! We verzamelen de beste ingrediënten en maken van jouw bestelling een feestje. 

 Voor 12:00 uur besteld, betekent dezelfde dag verzonden! Lukt het niet om voor 12:00 uur je bestelling te plaatsen, maar wil je wel graag dat wij je bestelling vandaag verzenden? Kies dan voor onze last minute chocolade: vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.