100% Handmade!

Originele chocolade cadeaus

Luxe cadeauverpakking

Sinterklaas chocolade

Het lekkerste assortiment ambachtelijke sinterklaas chocolade vind je bij ons. Prachtige handgemaakte chocoladeletters in alle soorten en maten. Leuk om te krijgen maar nog veel leuker om te geven. 

Gepersonaliseerde chocoladeletters

Personaliseer jouw sinterklaas cadeau geheel naar wens. Kies uit alle letters van het alfabet, je favoriete chocolade smaak en voeg een leuk kaartje met tekst toe. Voor 12:00 uur besteld, betekent de volgende dag in huis. Of maak gebruik van onze last minute chocolade*. Voor 17:00 besteld, morgen in huis.

Tip: Kies bij het afrekenen voor een bezorgdatum. Ontvangen wanneer het jou uitkomt.

sinterklaas chocolade

Sinterklaas chocolade bestellen

Bij sinterklaas horen natuurlijk chocoladeletters. Sinds het einde van de 19e eeuw worden er met sinterklaas chocoladeletters gegeven. En het geven van chocoladeletters doen we nog steeds. We geven dan de beginletter van de naam van de ontvanger. Het liefst ook nog in zijn of haar favoriete chocolade smaak. Gelukkig is dat allemaal bij ons allemaal mogelijk. Onze sinterklaas chocolade kun je bestellen in melk wit en pure chocolade. Daarnaast maken wij speciaal voor jou alle letters van het alfabet. Kies je gewenste chocoladeletter en selecteer gemakkelijk en snel de opties. Na ontvangst van jouw chocolade bestelling gaan wij aan de slag. We verzamelen de beste ingrediënten en maken van jouw bestelling een feestje. 

 Voor 12:00 uur besteld, betekent de volgende dag bezorgd. 

Nederland en België

Geleverd in Nederland en België

100% tevredenheidsgarantie

Snelle klantenservice

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilige betalen

Ideal, Creditcard en Paypal