Sinterklaas chocolade

Het lekkerste assortiment aan ambachtelijke sinterklaas chocolade vind je bij ons. Prachtige handgemaakte chocoladeletters in alle soorten en maten. Leuk om te krijgen maar nog veel leuker om te geven. 

Gepersonaliseerde sinterklaas chocolade

Personaliseer jouw sinterklaas cadeau geheel naar wens. Je kunt kiezen uit alle letters van het alfabet. Kies je favoriete chocolade smaak en voeg een leuk kaartje toe aan je bestelling. Voor 12:00 uur besteld is de volgende dag bezorgd. Of maak gebruik van onze last minute sinterklaas chocolade*. Voor 17:00 besteld morgen in huis.

sinterklaas chocolade

Sinterklaas chocolade bestellen

sinterklaas chocolade

Handgemaakte chocoladeletters

Sinds het einde van de 19e eeuw worden er met sinterklaas chocoladeletters gegeven. En het geven van chocoladeletters doen we nog steeds.Verstuur onze handgemaakte chocoladeletter naar familie, vrienden of kennissen. Wat is er nu leuker om anoniem met een persoonlijke boodschap chocoladeletters te versturen. Onze chocoladeletters zijn te verkrijgen in de smaken wit, melk en pure chocolade. Kies je favoriete chocolade smaak, je gewenste letter en verstuur jouw sinterklaas chocolade naar een gelukkige ontvanger. Voor 12:00 uur besteld is de volgende dag bezorgd.