Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Luxe sinterklaasgeschenken

Denk je aan sinterklaasgeschenken voor je personeel, dan denk je al snel aan chocoladeletters. Logisch en natuurlijk ontzettend lekker, – vooral als je kiest voor onze handgemaakte chocoladeletters met logo – maar wij denken graag buiten de lijntjes. Nieuwsgierig?

 

 

 

 

Beste chocoladeliefhebber, ben jij op zoek naar een origineel sinterklaasgeschenk?

Vraag een vrijblijvende offerte aan en profiteer van 10% vroegboekkorting op onze luxe chocoladeletters met logo en heerlijke sinterklaasgeschenken van chocolade!

onze bestsellers

Sinterklaasgeschenken waar je ‘u’ tegen zegt!

luxe geschenken van sint

De verjaardag van Sinterklaas vieren we vaak met een eetbaar sinterklaasgeschenk. Het liefst eentje van chocolade, als je het mij vraagt. Daar maak je vaak iedereen wel gelukkig mee en soms hoeft een leuk sinterklaasgeschenk voor personeel helemaal niet zo moeilijk te zijn. “Never change a winning team” zegt men ook wel. Daar stemmen wij volmondig mee in, al doen we graag een origineel voorstel voor een lekkere variatie op de standaard chocoladeletter…

sinterklaasgeschenken - Sint giftbox

sinterklaas giftbox

Wil jij écht uitpakken deze pakjesavond en niet aankomen met een standaard chocoladeletter? Verras dan je personeel met een lekker en superorigineel sinterklaasgeschenk. Maak kennis met onze Sinterklaas Giftbox: een luxe giftbox in de sfeer van een chocoladefabriek, met daarin 21 handgemaakte bonbons.

onze werkwijze

contact met Jens
Offerte aanvragen
Let op! Dit is de datum waarop wij de bestelling verzenden. Houd er rekening mee dat het rondom de feestdagen erg druk is bij de post. Wij adviseren om je sinterklaasbestelling minimaal een week van tevoren te verzenden. Liever te vroeg een blije ontvanger, dan te laat in de brievenbus!
Speciale wensen? Laat het ons weten! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.