Valentijns chocolade

14 februari is het weer Valentijnsdag. De dag waarop geliefden elkaar cadeautjes geven. Maar wat geef je je geliefde nu op deze speciale dag. Bij ons vind je een heerlijk assortiment aan prachtige en vooral lekkere chocolade cadeaus voor Valentijnsdag. Verras je geliefde, je BFF of gewoon iemand die het verdient met heerlijke Valentijns chocolade. Bekijk hieronder de chocolade cadeaus die wij speciaal voor jou hebben samengesteld voor Valentijnsdag. Wie verras jij met heerlijke Valentijns chocolade?

LIMITED EDITION VALENTIJN BONBONS

STEL ZELF JE DOOSJE BONBONS SAMEN

Stel een doosje bonbons samen met de favoriete smaken van je geliefde. Keuze uit talrijke handgemaakte bonbons! Kies je formaat doosje en start met samenstellen!  Succes verzekerd met dit valentijn cadeau! 

Persoonlijke valentijn cadeaus

Geef je valentijn een persoonlijk chocolade hart cadeau! Een chocolade hart met een jouw eigen lieve tekst erop! 

Steel het (chocolade)hart van je geliefde

De liefde van een man gaat door de maag. Dit spreekwoord geldt natuurlijk niet alleen voor de man maar ook de vrouw! Pak Valentijnsdag dit jaar anders aan door je valentijn een gepersonaliseerd chocolade geschenk te geven. Met de Valentijns chocolade van Chocoladebezorgd.nl steel jij het hart van je geliefde!

Bestellen

Bestel jouw Valentijns chocolade alvast vooruit en laat het bezorgen op 14 februari! Wil je je product liever eerder in huis of bezorgd hebben? Bestel dan voor 12:00 en ontvang het de volgende dag!

Nederland en België

Geleverd in Nederland en België

100% tevredenheidsgarantie

Snelle klantenservice

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilige betalen

Ideal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd2019

betaalmethoden