100% Handmade!

Originele chocolade cadeaus

Luxe cadeauverpakking

Valentijns chocolade

14 februari is het weer Valentijnsdag. De dag waarop geliefden elkaar cadeautjes geven. Maar wat geef je je geliefde nu op deze speciale dag? Juist! Chocolade van Chocoladebezorgd. Voor deze speciale dag hebben wij een speciaal assortiment aan prachtige Valentijn cadeaus speciaal voor jou samengesteld. Verras je geliefde, je BFF of gewoon iemand die het verdient met Valentijns chocolade. Wie verras jij met heerlijke Valentijns chocolade?

LIMITED EDITION VALENTIJN BONBONS
STEL ZELF JE DOOSJE BONBONS SAMEN

Stel een doosje bonbons samen met de favoriete smaken van je geliefde. Keuze uit talrijke handgemaakte bonbons! Kies je formaat doosje en start met samenstellen!  Succes verzekerd met dit valentijn cadeau!

Persoonlijke valentijn cadeaus

Geef je valentijn een persoonlijk chocolade hart cadeau! Een chocolade hart met een jouw eigen lieve tekst erop!

Steel het (chocolade)hart van je geliefde

De liefde van een man gaat door de maag. Dit spreekwoord geldt natuurlijk niet alleen voor de man maar ook de vrouw! Pak Valentijnsdag dit jaar anders aan en geeft een gepersonaliseerd chocolade hart cadeau. Een groot chocolade hart met jouw persoonlijke tekst erop. We hebben prachtige chocolade harten met verschillende decoraties. Wat dacht je van een melk chocolade hart met romige karamel blokjes en een vleugje zeezout? Liefde gaat immers door de maag Mmmm!.  Maak je chocolade cadeau extra compleet door er een kaartje met tekst aan toe te voegen. Beschrijf in een aantal woorden hoeveel je van hem of haar houd.

Chocolade versturen  voor Valentijnsdag

Verstuur geheel anoniem een chocolade verrassing naar je geliefde. Kies bijvoorbeeld de favoriete smaken bonbons van je geliefde. Een doosje met alleen maar zeezout karamel of de onweerstaanbaar lekkere pinda bonbons. De favoriete bonbons van je geliefde stel je helemaal zelf samen!

Bestel jouw Valentijns chocolade alvast vooruit en laat het bezorgen op 14 februari! Selecteer bij het afrekenen een verzenddatum en je bestelling zal de volgende dag bezorgd worden.

valentijns chocolade
Nederland en België

Geleverd in Nederland en België

100% tevredenheidsgarantie

Snelle klantenservice

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal