100% Handmade!

Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Valentijn chocolade

Op 14 februari  vieren we de Dag van de Liefde, oftewel: Valentijnsdag. De dag waarop we ons hart blootleggen aan onze geliefden, vrienden, familie of stille liefdes. De dag waarop we elkaar verwennen met zoete cadeautjes; liefde gaat immers door de maag. Wat dat betreft, ben je bij ons dus aan het goede adres! Onze luxe handgemaakte valentijnscadeaus van chocolade zijn niet alleen reuzelekker, maar ook een ware lust voor het oog. Bovendien kun jij jouw Valentijn chocolade personaliseren: decoreer je eigen tekst op een chocoladehart of stel zelf je doosje bonbons samen en voeg een lieve kaart toe met persoonlijke boodschap. 

Valentijn Specials!

Dit zijn onze ultieme cadeaus voor Valentijnsdag. Verras je Valentijn met een van onze prachtige specials! 

Persoonlijke Valentijn cadeaus

Geef je Valentijn een persoonlijk chocoladehart cadeau! Een handgemaakt chocoladehart met een jouw eigen lieve tekst erop! 

Stel zelf je doosje bonbons samen

Stel een doosje bonbons samen met de favoriete smaken van je geliefde. Keuze uit talrijke handgemaakte bonbons! Kies je formaat doosje en start met samenstellen.  Succes verzekerd met dit heerlijke valentijnscadeau!

Steel het (chocolade)hart van je geliefde

Liefde gaat door de maag, dat kunnen wij zeker bevestigen! Pak Valentijnsdag eens lekker romantisch aan en verras jouw geliefde met een persoonlijk cadeau van chocolade. Kies voor een handgemaakt chocoladehart met jouw eigen zoete boodschap erop. Ons assortiment kent verschillende chocoladeharten met prachtige toppings. Ga voor bijvoorbeeld een hart van melkchocolade, gedecoreerd met frambozen, pecan en stukjes karamel. Als je hart daar niet van smelt, weten wij het ook niet meer! Maak je chocolade cadeau helemaal compleet door er een kaartje met persoonlijke boodschap aan toe te voegen. Voilà, jouw Valentijnsdag kan niet meer stuk!

Valentijn chocolade versturen  voor Valentijnsdag

Verstuur geheel anoniem een chocoladeverrassing naar je geliefde. Kies bijvoorbeeld de favoriete smaken bonbons van je geliefde. Een doosje met alleen maar zeezout karamel of de onweerstaanbaar lekkere gezouten pinda bonbons. De favoriete bonbons van je geliefde stel je helemaal zelf samen! 

Bestel jouw Valentijn chocolade op tijd en laat het bezorgen op 14 februari! Selecteer bij het afrekenen de datum waarop wij jouw bestelling versturen.

valentijn bonbons
Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal