100% Handmade!

Originele chocolade cadeaus

Vegan bonbons

vegan bonbons

Let's go vegan!

Chocoladebezorgd goes vegan! Als wij beginnen aan iets nieuws, dan doen we het goed en gaan we er voor de volle 100% voor. En het resultaat mag er zijn, al zeggen we het zelf. Het lukte onze chocolatiers om zes (!) oogverblindende vegan bonbons te creëren, gevuld met verse en ongelooflijk lekkere ingrediënten.

vegan bonbons

Vegan bonbons bestellen

Met trots stellen we jullie voor aan onze vegan kunstwerkjes! Deze bonbons zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook verrassend lekker. De zes vegan bonbons die wij toevoegen aan ons assortiment, zijn gevuld met de smaken:

  1. Pistache & limoen (bevat noten)
  2. Koffie
  3. Kers & rode peper
  4. Vijg & amandel
  5. Munt en basilicum
  6. Passievrucht & mango

Bestel jouw favoriete bonbons

Ben jij dol op vegan chocolade? dan mogen deze zes knapperds niet ontbreken aan jouw wensenlijstje! Stel tot 12:00 uur zelf een doosje bonbons samen, zodat wij je bestelling dezelfde dag verzenden. Nét iets te laat? Geen zorgen! Tot 17:00 uur bestel je last-minute een doosje vegan bonbons, die wij voor je samenstellen en dezelfde dag verzenden.

Wat betekent vegan chocolade?

Vegan betekent dat een product geen dierlijke stoffen bevat, zoals melk (lactose), gelatine en ei. Onze vegan bonbons maken we dan ook met pure chocolade, zonder toegevoegde melk of room, dierlijke gelatine of eieren. Onze zes gloednieuwe bonbons zijn niet alleen vegan, maar ook lactosevrij, alcoholvrij en glutenvrij. Dit betekent dat chocoladeliefhebbers die geen alcohol gebruiken,  lactose-intolerant zijn of een glutenallergie hebben, de bonbons gerust kunnen proberen: feest! Toch is het goed om in je achterhoofd te houden dat wij onze vegan bonbons verwerken in een ruimte waarin we ook werken met melkproducten, noten, pinda’s, soja en sesam. Dit zorgt dat onze producten sporen van allergenen kunnen bevatten.

Direct vegan bonbons bestellen?

Stel zelf een doosje van 5, 10, 15, 24 óf 35 bonbons samen of kies voor een van de Our Vegan Favourites, die wij voor je samenstellen.

Waarom kiezen voor Chocoladebezorgd?

Onze handgemaakte bonbons zijn gemaakt van eerlijke Belgische Callebaut chocolade en gevuld met zachte smeuïge vullingen. Wij maken enkel gebruik van de beste en verse ingrediënten, die zorgen voor een smaakexplosie waar je ‘u’ tegen zegt. Onze bonbons zijn niet alleen een sensationele ervaring in je mond, maar ook een ware lust voor het oog. Met hun kunstzinnige kleuren en glanzende touch, veroveren zij menig mensenhart. Wij zijn helemaal verliefd, begint jouw chocoladehart ook harder te kloppen?
 

Bonbons zelf samenstellen

Op onze website stel je gemakkelijk je eigen doosje bonbons samen, die je extra persoonlijk kunt maken met een leuke kaart. Kies uit één van onze luxe cadeauverpakkingen en voilà: jouw chocoladecadeau is een gegarandeerd succes!
 
Stel zelf een doosje bonbons samen en bestel voor 12:00 uur, zodat wij je bestelling dezelfde dag verzenden. Lukt het niet om voor 12:00 uur een bestelling te plaatsen, maar wil je wel graag dat wij je chocolade dezelfde dag verzenden? Geen probleem! Bestel tot 17:00 uur onze last-minute chocolade, die wij dezelfde dag nog meegeven aan de postbode.
Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal