Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Verjaardagservice

Bezorg jouw medewerkers en collega’s een onvergetelijke verjaardag met een persoonlijk en origineel cadeau in de brievenbus! Onze handgemaakte bonbons toveren een lach op ieders gezicht, dat garanderen wij! Bovendien zorgen wij dat jij je niet druk hoeft te maken om de chocoladecadeaus. Maak gebruik van onze verjaardagservice: wij zorgen dat alle jarige Jetjes en Jobjes een doosje heerlijke handgemaakte bonbons ontvangen op hun verjaardag!

Zó werkt het

Wij zorgen dat je de verjaardagen van jouw medewerkers en collega’s zorgeloos kunt vieren. Onze verjaardagservice werkt als volgt:

  1. Aan het einde van iedere maand lever je ons adressenbestand aan, met daarin de adressen van de ontvangers die in de volgende maand jarig zijn. Bijvoorbeeld: in de laatste week van januari, lever je de adressen aan van de ontvangers die jarig zijn in februari.
  2. Iedere maand zorgen wij dat de jarigen op tijd een chocoladecadeautje ontvangen. Persoonlijk,  origineel en helemaal brievenbusproof!
  3. De factuur ontvang je iedere maand, voor het aantal chocoladecadeautjes die in de afgelopen maand zijn verstuurd.
  4. Kies je voor een gepersonaliseerde verpakking? De kosten hiervoor brengen wij eenmalig in rekening op de eerste factuur die je ontvangt.
verjaardagservice
eigen verpakking

Personaliseren

Naast dat je de chocoladecadeautjes zelf kunt samenstellen, is het mogelijk om een eigen cadeauverpakking te ontwerpen. Plaats bijvoorbeeld het logo en een gepersonaliseerde tekst op een vrolijke achtergrond. Je eigen verpakking ontwerp je gemakkelijk met behulp van ons ontwerpsjabloon. Ben je niet zo creatief? Geen zorgen! Wij helpen je graag. 

Kaartje met tekst
Wil je daar nog een schepje bovenop doen? Leuk! Voeg een kaartje toe met daarop een persoonlijke boodschap voor de jarige.

Luxe cadeauverpakking
Een gepersonaliseerde verpakking is natuurlijk niet verplicht: je kunt ook kiezen uit één van onze standaard luxe cadeauverpakkingen.

Relatiegeschenken

Onze luxe handgemaakte bonbons zijn niet alleen een origineel verjaardagscadeau, maar ook een uniek relatiegeschenk. Verras relaties tijdens de feestdagen met een doosje heerlijke bonbons! Ontwerp je eigen verpakking en maak gebruik van onze chocolade verzendservice, zodat wij de verzending regelen!

relatiegeschenken
Vraag direct een offerte aan!
Spoedbestelling? Kies voor het standaard kaartje met tekst
Spoedbestelling? Kies voor een standaardcadeauverpakking
Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.