Bonbons bestellen

Bij Chocoladebezorgd kan je heel gemakkelijk je eigen bonbons bestellen en samenstellen. Perfect als cadeau of voor jezelf! De bonbons zijn verkrijgbaar in allerlei smaken, van espresso tot aan framboos kalamansi, niets is te gek! Verder komen er steeds weer nieuwe smaken bij, dus hou de pagina goed in de gaten!

Last minute chocolade

Voor 17:00 besteld, morgen in huis!

Bij Chocoladebezorgd kun je de meest creatieve en heerlijkste bonbons bestellen. Wij hebben een prachtig assortiment aan unieke, originele en tongstrelende bonbons. Je hebt bij ons de keuze uit verschillende doosjes bonbons. Ook is het mogelijk om zelf een doosje bonbons samen te stellen.  Het zelf samenstellen van bonbons maakt het extra leuk en voorral erg lekker, omdat je zelf kunt bepalen welke bonbons er in jouw doosje komen.

Gemakkelijk en snel bonbons bestellen

Dagelijks maken wij bij Chocoladebezorgd de meest uitzinnige creaties aan bonbons. Bestel een doosje bonbons voor jezelf of verras iemand met dit heerlijke chocolade cadeau. Bij elke product kun je een kaartje toevoegen. Dit maakt het voor de ontvanger extra leuk. Nadat wij jouw bestelling hebben ontvangen versturen wij de bonbons zorgvuldig met Post Nl naar de gelukkige ontvanger.