100% Handmade!

Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Gekoeld chocolade versturen

Het zonnetje heeft even op zich laten wachten, maar ze is eindelijk hier. We vetten onze huid in met factor 20 en maken ons klaar voor een oer-Hollands broeiende zomer. Kom maar door met die zwoele zomeravonden, gezellige barbecuemiddagjes en frisse versnaperingen op het terras! Helaas denken onze bonbons daar anders over…

Chocolade verzenden met coolpack

Zorg dat je veilig verzendt, kies voor een koelelement

Onze handgemaakte kunstwerkjes van chocolade blijven in prima staat tot een temperatuur van 25 graden. Wordt het warmer dan 25 graden, dan adviseren wij om bij het afrekenen te kiezen voor Pakket NL + Coolpack. Deze optie zorgt dat wij een koelelement toevoegen aan het verzenddoosje, zodat de bonbons de overtocht heel halen. Wel zo leuk voor zowel de ontvanger, als voor jou!

De kosten voor een gekoelde verzending bedragen €6,95 per pakket. Let wel: kies je voor een gekoelde zending, dan verzenden wij je bestelling als pakketje en niet als brievenbuspakketje. Dit betekent dat de ontvanger(s) thuis moet zijn om het pakketje in ontvangst te nemen. Kiezen voor een gekoelde verzending is niet verplicht. Normaal gesproken blijven de bonbons intact bij een temperatuur tot 25 graden. Bij temperaturen boven de 25 graden, kunnen wij een veilige overtocht van een niet-gekoelde zending niet garanderen.

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal