Vandaag voor 12:00 uur besteld, betekent morgen in huis*

Chocolade relatiegeschenken

Veel bedrijven gingen je al voor en hebben een van onze fantastische chocolade relatiegeschenken besteld. Chocolade is een perfect product om te geven als personeelsgeschenk, relatiegeschenk of als giveaway voor je bedrijf. Chocoladebezorgd.nl is gespecialiseerd in het maken originele chocolade geschenken zoals: chocoladeletters met logo, bonbons met logo, Paas geschenken en kerstgeschenken van chocolade. Wij bieden genoeg mogelijkheden om je cadeau te personaliseren. 

Chocolade relatiegeschenken bedrukken met logo of tekst

Als bedrijf wil je elke dag weer goed voor de dag komen. Daarom maken wij het mogelijk om chocolade te bedrukken met je eigen logo, persoonlijke tekst of een geheel eigen ontwerp. Een unieke kans om je bedrijf of organisatie extra te promoten. Denk hierbij aan: bonbons met logo, chocoladeletters met logo, kerst chocolade met logo en paaseieren met logo.

Bonbon doosjes in je eigen huisstijl

Kies voor een doosje bonbons gemaakt in jullie huisstijl. Een unieke en originele manier om je bedrijf extra uit te lichten. Jullie leveren het ontwerp aan en wij bedrukken een op maat gemaakte wikkel. In combinatie met onze prachtige en vooral smaakvolle bonbons is dit een prachtig chocolade relatiegeschenk.

Hieronder zie je enkele voorbeelden van chocolade relatiegeschenken met een bedrukte wikkel.

chocolade relatiegeschenken