100% Handmade!

Originele chocolade cadeaus

Chocolade relatiegeschenken met logo

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van chocolade relatiegeschenken met logo. Onze producten zijn uitermate geschikt om relaties en personeel op unieke wijze te verrassen. Voor elke gelegenheid een passend geschenk van chocolade.

boeket bloemen

Op zoek naar originele relatiegeschenken met logo? Trakteer je relaties of medewerkers op een doos luxe bonbons met logo. Of je nu op zoek bent naar een leuk chocoladegeschenk voor Nieuwjaar, Pasen, Sinterklaas of Kerst: voor elke gelegenheid hebben wij een passend cadeau van chocolade. Heb je een speciale wens of wil je de mogelijkheden met ons bespreken? Onze chocoladespecialisten staan graag voor je klaar! 

Gepersonaliseerde chocolade relatiegeschenken

Maak je chocolade relatiegeschenken nóg persoonlijker door het te personaliseren. Personaliseer je chocoladegeschenk met een logo of kies voor een op maat gemaakte verpakking. Zo kun je het logo van jouw bedrijf op de wikkel van het doosje bonbons drukken. Maak je chocoladegeschenk af met een kaartje inclusief persoonlijke boodschap. Ook de verzending kan je aan ons overlaten! 

Interesse? Ontvang binnen 24 uur een offerte met een voorstel op maat! 

relatiegeschenk-eigen-logo

Verzendservice voor jullie chocolade relatiegeschenken met logo

Maak gebruik van onze verzendservice. Wil jullie de chocolade relatiegeschenken met logo individueel versturen naar jullie relaties? Dat kan! Wij draaien onze hand er niet voor om. Voor kleine of grote aantallen verzorgen wij de verzending. De chocolade geschenken worden door ons zorgvuldig verpakt en indien gewenst voorzien van een persoonlijk kaartje met tekst. 

Eerlijke chocoladegeschenken

Al onze chocolade cadeaus en geschenken worden gemaakt van eerlijke Belgische Callebaut chocolade. Deze chocolade is UTZ gecertificeerd en van hoogwaardige kwaliteit. Door te kiezen voor een eerlijk geschenk van chocolade ondersteun je cacao boeren. Onze chocolade helpt het levensonderhoud van duizenden cacaoboeren en hun families te verbeteren. Heerlijke chocolade heeft dus (h)eerlijke cacao bonen nodig.

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal