100% Handmade!

Originele chocolade cadeaus

Luxe cadeauverpakking

Kerst geschenken van chocolade

Ben jij op zoek naar feestelijke kerst geschenken van chocolade? Bij ons ben je aan het juiste adres. Verras personeel, relaties en klanten met een prachtig kerstgeschenk. Bij Chocoladebezorgd hebben al vele jaren ervaring met het maken van mooie en vooral lekkere chocolade relatiegeschenken. Kies je dit jaar voor een doosje bonbons in jullie eigen verpakking met logo bedrukking of verras je personeel en relaties met een grote kerstdoos gevuld met 21 bonbons? Bestel je chocolade gemakkelijk online of vraag een offerte aan voor een prijs op maat.

Luxe kerst bonbons

Kerst geschenken met logo

Voorzie jullie kerstgeschenken met een logo. Onze bonbons worden geleverd in een luxe gifbox met hieromheen een door jullie zelf te personaliseren wikkel. Lever zelf een eigen ontwerp aan of maak gebruik van onze standaard ontwerpen.

Handig om te weten

  • Kies uit doosjes van 5, 10 of 15 bonbons
  • Wij kunnen de bonbons naar jullie relaties versturen
  • Elk doosje kan voorzien worden van een extra kaartje met tekst

*Tegen een meerprijs ontwerpen wij jullie verpakking

Kerstgeschenken verzenden

Willen jullie de kerstgeschenken versturen naar meerdere adressen? Maak dan gebruik van onze verzendservice om je kerstgeschenken van chocolade te versturen. Wij verpakken en verzenden de chocolade naar jullie relaties. Jullie leveren bij ons de adressen aan en wij doen de rest. Geen stress en een verzendoplossing voor een scherpe prijs.

Meer informatie en het excel bestand vind je hier! 

Nederland en België

Geleverd in Nederland en België

100% tevredenheidsgarantie

Snelle klantenservice

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilige betalen

Ideal, Creditcard en Paypal