Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Originele kerstgeschenken van chocolade!

Onze kerstproducten:

Op zoek naar een origineel kerstgeschenk voor personeel?
Vraag een vrijblijvende offerte aan en profiteer snel van 10% vroegboekkorting op onze luxe kerstgeschenken van chocolade!

Personaliseer jouw kerstcadeau!

chocolade kerstgeschenken

- Kerstbonbons met logo

⭐ De makkelijkste optie! 

Maak gebruik van onze standaard kerstverpakking met logo: lever je logo aan in hoge resolutie, en wij plaatsen hem op de verpakking.

Mogelijk bij bestelling vanaf 30 stuks
Kerstbonbons 5-10-15 stuks

Kerstboom-met-eigen-inlay

- Kerstboom met eigen inlay

⭐⭐⭐ De beste optie! 

Een kerstgeschenk helemaal in eigen huisstijl, doe je met het personaliseren van de inlay. Hoe het werkt: je ontvangt een leeg ontwerpsjabloon, inclusief gaten. Deze kun je vervolgens helemaal naar eigen wens opmaken.

Mogelijk bij bestelling vanaf 100 stuks 

Kerstgeschenk versturen via de brievenbus

Een prachtig chocolade kerstgeschenk bestellen én laten bezorgen in de brievenbus van de ontvanger: makkelijker wordt het niet. Maak gebruik van onze verzendservice: download ons adressenbestand, vul de gegevens in van de ontvangers en stuur en het ingevulde bestand mee met je bestelling. Wij zorgen dat jouw heerlijke kerstgeschenk bij de gelukkige ontvangers terechtkomt!

brievenbuscadeau

onze werkwijze

contact met Jens

Vraag vrijblijvend een offerte aan: 

Spoedbestelling? Kies voor de standaard kerstverpakking
Spoedbestelling? Kies voor het standaard kaartje
Let op! Dit is de datum waarop wij de bestelling verzenden. Houd er rekening mee dat het rondom de feestdagen erg druk is bij de post. Wij adviseren om je kerstbestelling minimaal een week van tevoren te verzenden. Liever te vroeg een blije ontvanger, dan te laat in de brievenbus!
Heb je speciale wensen? Laat het ons weten! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Chocolade kerstgeschenk

Aan het einde van het jaar wil je medewerkers, collega’s en relaties bedanken voor het afgelopen jaar. Dat kan met een lieve kaart of een mooi kerstpakket, maar ook met een luxe chocolade kerstgeschenk. Chocolade maakt niet alleen gelukkig, maar met een mooi geschenk laat je ook een onvergetelijke indruk achter. En die onvergetelijke indruk ga je met onze kerstgeschenken achterlaten.

kerstgeschenk voor personeel

Na een aantal bewogen jaren, waarin we veel vroegen van ons personeel, weten we één ding heel zeker: zonder onze medewerkers en collega’s stelt het bedrijf bijzonder weinig voor. We zijn erachter dat we het écht samen moeten doen: één team, één taak. Het gevoel om samen ergens voor te gaan en je als team ergens door heen te slaan, is zo bijzonder en waardevol. Dat mag je zo af en toe ook best laten merken. Dankbaarheid komt in allerlei vormen en maten, en zo rond Kerst hebben wij een paar bijzonder lekkere opties voor je klaarliggen. Tijd om je relaties en personeel eens goed in de watten te leggen en een chocolade kerstgeschenk voor ze te bestellen. 

Online relatiegeschenk kerst bestellen

Bij Chocoladebezorgd bestel je gemakkelijk online je kerstgeschenk. Voor zowel kleine als grote aantallen geschenken ben je bij ons aan het juiste adres. Daarbij wordt het kerstgeschenk snel geleverd & kun je per factuur betalen. Ben jij het bedrijf dat indruk wil maken bij zijn klanten? Met de kerstbonbons van Chocoladebezorgd heb jij gegarandeerd succes. 

Zakelijk kerstgeschenk versturen

Geen zorgen laat Post Nl bezorgen. De laatste dagen van het jaar kunnen erg chaotisch zijn op kantoor. Heb ik de kalkoen voor het kerstdiner wel besteld, staat de wijn voor de kerstborrel wel koud en heb ik de kerstgeschenken voor het personeel wel geregeld? Bestel bij ons je kerstgeschenk en wij bezorgen je een zorgeloze kerst. Je kunt er voor kiezen om je kerst geschenken te laten bezorgen op kantoor of ze door ons te laten versturen naar je relaties en personeel. Maak hiervoor gebruik van onze verzendservice. Download ons excel bestand en voorzie deze van alle namen en adressen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat alle ontvangers een heerlijk kerstcadeau ontvangen per post. 

Personaliseer je kerstcadeau

Makkelijk je kerstcadeau personaliseren doe je aan de hand van onze kerstverpakking met logo. Het enige wat je hoeft de toen is het logo aan te leveren, die wij vervolgens bedrukken op de wikkel. Wil je niet alleen een logo toevoegen aan de kerstverpakking, maar volledig je eigen persoonlijke draai aan het kerstgeschenk geven? Dat kan! Ontwerp je eigen sleeve aan de hand van ons ontwerpsjabloon. Wil je nog een stapje verder gaan met het personaliseren? Dat doe je met onze kerstboom voorzien van eigen inlay. Wij hebben al een leuke kerstboominlay, maar deze kan helemaal naar eigen wens worden gepersonaliseerd. Hiermee heb jij een kerstattentie volledig in eigen huisstijl! Te weinig plek voor je persoonlijke boodschap? Voeg je eigen kerstkaart toe! 

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.