100% Handmade!

Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Wij helpen je graag...

Veel gestelde vragen

Ja dat kan mits jouw bestelling nog niet is gemaakt en/of is verzonden. Wil jij je bestelling wijzigen? Neem dan contact met ons op! Houd hierbij je ordernummer bij de hand.

Jouw chocoladepakketje is in goede handen bij Post NL. Mocht de gelukkige ontvanger niet thuis zijn, dan probeert de postbode het bij de buren. Zijn de buren ook niet thuis, dan probeert de postbode het de volgende dag opnieuw. De ontvanger krijgt hiervan bericht.

Heb je per ongeluk het verkeerde verzendadres ingevuld en wil je dit wijzigen? Geen zorgen! Dat kan, mits jouw bestelling nog niet is verzonden. Neem so snel mogelijk contact op met ons en vermeld hierbij je ordernummer. 

Veel gestelde vragen van bedrijven

Ja, dat kan! Niet alleen kun je jouw luxe chocoladgeschenken zelf samenstellen, maar ook zelf ontwerpen. Maak gebruik van ons ontwerpsjabloon en ontwerp je eigen verpakking. Ben je niet zo creatief? Geen zorgen! Onze creatieve duizendpoten helpen je graag.

Ja, bij ons kunnen bedrijven kunnen per factuur betalen. Bij het afrekenen kun je aangeven dat je per factuur wilt betalen. Nadat wij jouw bedrijf checken en goedkeuren, ontvang je de bevestiging van jouw bestelling per e-mail. Geen bevestiging ontvangen? Neem dan contact met ons op. 

Ja, dat is mogelijk. Bij een bestelling van 10 chocoladegeschenken of meer, kun je gebruikmaken van onze verzendservice. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is een excelbestand met adressen bij ons aanleveren.

 

Meer weten? Lees hier alles over onze chocolade verzendservice.

Neem contact met ons op...

Heb je vragen over je bestelling? Vermeld dan ook je bestelnummer zodat we je sneller kunnen helpen.

Liever telefonisch contact?

Bel 0528 522132

en houd je ordernummer bij de hand.

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal