Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Bonbons zelf samenstellen

Stel je eigen doosje bonbons samen

bonbons-zelf-samenstellen

1

Kies uit een doosje van 5, 10, 15, 24 óf 35 bonbons

2

Kies uit ruim 25 verschillende smaken

3

Voeg een leuke cadeauverpakking toe

4

Voeg een kaartje toe met persoonlijke tekst

5

Verstuur de bonbons naar de ontvanger

Stel je eigen doosje bonbons samen

Nooit meer een bonbon die je niet lekker vindt: bij ons kun jij je eigen doosje bonbons samenstellen. Kies uit een doosje van 5, 10, 15, 24 óf 35 bonbons en vul hem met de favoriete smaken van jou of de ontvanger. Persoonlijk, origineel en altijd lekker! Maak je chocolade cadeau af met een vrolijke cadeauverpakking en een leuke kaart met persoonlijke boodschap.

Allergenen en ingrediënten

Bij het zelf samenstellen van een doosje bonbons, kies je uit meer dan 25 verschillende smaken. Als je met je muis op één van de bonbons gaat staan, verschijnt er een pop-upvenster met daarin de allergenen van de bonbon. Zo kun je bijvoorbeeld een doosje met glutenvrije bonbons, vegan bonbons of notenvrije bonbons samenstellen. Bovendien voegen we aan elk doosje bonbons een smakenboekje toe, met daarin een overzichtje van alle bonbons en bijbehorende allergenen.

smakenboekje
brievenbuscadeau

Origineel brievenbuscadeau

Ons oogverblindende bonbonassortiment wisselt regelmatig. We hanteren een standaard assortiment van 25 smaken, waaronder 5 vegan bonbons. Naast het standaard assortiment, voegen we limited edition bonbons toe rondom bepaalde feestdagen. Zo creëren onze chocolatiers speciale bonbons voor Kerst, Valentijnsdag en Pasen, maar ook voor Moederdag, Vaderdag en Koningsdag. Op deze manier voegen we regelmatig nieuwe smaken toe aan ons bonbonassortiment en is het altijd een verrassing uit welke bonbons je kunt kiezen.

Cadeauverpakking en kaartje

Als je klaar bent met samenstellen van je doosje bonbons, kies je een luxe cadeauverpakking. Deze zogenaamde ‘wikkel’ gaat om het doosje bonbons; kies bijvoorbeeld voor ‘Happy Birthday’ voor een jarige, ‘Thank you’ om iemand te bedanken of ‘Sending you a piece of happiness’ als je iemand zomaar wilt verrassen. Maak je chocolade cadeau af met een leuke kaart waarop je een persoonlijke boodschap kunt zetten: een origineel brievenbuscadeau voor ieder moment!

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.