Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Luxe cadeauverpakking

Luxe bonbons, luxe cadeauverpakking!

Onze prachtige handgemaakte bonbons horen natuurlijk thuis in een prachtige stijlvolle verpakking. Of je nu kiest voor een doosje bonbons met 5, 10, 15, 35, de bos bloemen of de doos in speciale kerstverpakking: om ieder doosje bonbons komt een luxe cadeauverpakking. En het leukste is: die mag jij zelf uitkiezen!

luxe cadeauverpakking

Van jou wil ik er nog wel eentje!

Als je eenmaal onze bonbons hebt geproefd, wil je niets anders meer: dat garanderen we je. Bij sommige mensen heb je dat gevoel ook: je kunt geen genoeg van ze krijgen. Deze cadeauverpakking begrijpt precies wat je bedoelt!

Ik lief jou!

Voor iedereen die “houden van” nét een beetje te zwaar vindt, maar toch meer voelt voor iemand dan alleen “lief vinden“: deze verpakking is jou op het lijf geschreven!

bonbons bestellen
na regen

Na regen komt chocolade

Wie denkt dat de zon opduikt na een stevige regenbui, zit er flink naast. En laten we eerlijk zijn: wie zit er te wachten op de zon, als je een doosje heerlijke handgemaakte bonbons kunt krijgen? Deze luxe cadeauverpakking is het lichtpuntje aan het einde van de regenbui!

GRL PWR

Who run the world? Juist! De Wereld kan niet zonder het vrouwelijk geslacht en dat geldt ook voor Chocoladebezorgd: zonder onze patisseriedames, zouden wij verloren zijn. Girl power!

luxe cadeauverpakking
groot geluk

Groot geluk kan heel klein zijn

Niet alles wat groot is, maakt gelukkig. Dat bewijzen onze (h)eerlijke handgemaakte bonbons. Groot geluk zit in een klein doosje, mét luxe cadeauverpakking!

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.