Bloemen en chocolade bonbon box

 25,95

Bloemen en chocolade. Wie maak je er nu niet blij mee. Met deze luxe doos, gevuld met 21 handgemaakte bonbons, ben jij verzekerd van een origineel cadeau! Wie maak jij blij met deze prachtige bos bloemen van chocolade?

Dit product past door de brievenbus 

Selectie van smaken: *

Geef hieronder aan of we rekening moeten houden met een noten of gluten allergie.

Voeg een cadeau boodschap toe!

Cadeau boodschap

Cadeau boodschap
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

  • Luxe cadeauverpakking
  • Maak je verrassing compleet met een leuk kaartje met tekst
  • Selecteer een verzenddatum bij het afrekenen
Veilig betalen

betaalmogelijkheden chocoladebezorgd

Product omschrijving

Voor bijna elke gelegenheid kun je iemand blij maken een prachtige bos bloemen. Hoe leuk is het om dit de combineren met chocolade. Een bos bloemen en chocolade samen verpakt in een prachtige doos. Het perfecte cadeau voor degene die bloemen heel leuk vindt, maar toch liever chocolade eet. Zeker weten dat jij punten scoort met deze luxe doos, gevuld met 21 handgemaakte bonbons. Bovendien past dit originele cadeau door de brievenbus, en hoef je dit boeket geen water te geven. Handig!

Bloemen met chocolade sturen

Bloemen sturen als leuke verrassing? Kies dan voor een boeket bloemen bonbon box gevuld met 21 heerlijke handgemaakte bonbons.  Dit chocolade kado is maak je compleet door er een kaartje met tekst aan toe te voegen. Om iemand te feliciteren, bedanken of beterschap te wensen. Met dit boeket bloemen kun je alle kanten op.

Let op: onze producten worden verwerkt in een ruimte waar wij ook werken met pinda’s, gluten, noten, soja, melk en sesam. Dit zorgt dat producten sporen van allergenen kunnen bevatten.