Chocoladeharten

Verras met een prachtig handgemaakt chocoladehart van (h)eerlijke chocolade. Onze chocolatiers decoreren jouw chocoladehart met verse ingrediënten, en dat proef je! Bestel jouw favoriete chocoladehart in melk-, pure of witte chocolade en maak ‘m af met een luxe cadeauverpakking en leuke kaart.

chocoladehart bestellen
Show Filters

Toont alle 7 resultaten

Show Filters

Toont alle 7 resultaten

Chocolade harten bestellen

Voor elke gelegenheid  kun je bij ons mooie chocoladeharten bestellen. Verras iemand met een vrolijk hart voor zijn of haar verjaardag, een liefdeshart om iemand de liefde te verklaren of wens iemand sterkte of beterschap in een moeilijke tijd. Wij decoreren het chocoladehart met verrukkelijke verse ingrediënten. Kies voor een hart van eerlijke melk-, pure of witte chocolade. Zodra wij de bestelling ontvangen, gaan onze chocolatiers aan de slag. Met de hand gieten zij de smeuïge chocolade in een liefdevolle hartvorm. Hierna verpakken en verzenden wij het chocoladehart zorgvuldig naar de gelukkige ontvanger. 

Chocolade hart versturen

Chocolade hart versturen en laten bezorgen. Bij ons bestel je een origineel en lekker chocolade hart. Verstuur je chocolade hart per post en laat dit dikke stuk chocolade bij een gelukkige ontvanger bezorgen.

Wij versturen alle chocoladecadeaus van maandag tot en met vrijdag. Bij het afrekenen kun je een gewenste verzenddatum kiezen. Op deze dag versturen wij jouw chocolade cadeau. In 95% van de gevallen, levert de postbode het pakketje de volgende dag af bij de ontvanger. Om je verrassing extra speciaal te maken, verpakken wij alle chocoladeharten met een luxe cadeauverpakking naar keuze. Maak je chocoladecadeau af met een leuk kaartje met persoonlijke boodschap.

Heb jij iemand lief en zoek je een origineel cadeau? Dan ben je bij Chocoladebezorgd op het juiste adres!

Ben je toch op zoek naar een ander uniek chocoladecadeau? Kijk dan eens bij de rest van ons assortiment. Ook als bedrijf kun je onze luxe chocolade personaliseren. Heb je een specifieke vraag of wens? Neem gerust contact op met ons!

Een leuke verrassing voor een verjaardag, huwelijk, liefde of om iemand een hart onder de riem te steken.