Chocolade harten

Laat ons jouw leuke, lieve of grappige tekst op een chocoladehart decoreren. Kies je favoriete chocoladehart en verras de gelukkige ontvanger met een heerlijk stuk handgemaakte chocolade!

chocoladeharat-met-eigen-tekst
Show Filters

Toont alle 9 resultaten

Chocolade harten bestellen

Voor elke gelegenheid  kun je bij ons mooie chocolade harten bestellen. Kies voor een confettihart voor een verjaardag, een liefdeshart om iemand de liefde te verklaren of wens iemand sterkte of beterschap in een moeilijke tijd. Wij decoreren jouw persoonlijke tekst op het door jou gekozen hart. Kies de favoriete chocolade smaak van de ontvanger en laat ons weten welke tekst wij op het chocolade hart mogen decoreren. Zodra wij de bestelling ontvangen gaan onze chocolade specialisten aan de slag. Met chocolade schrijven we jouw opgegeven tekst op het hart van chocolade. Hierna verpakken en verzenden wij deze zorgvuldig naar de gelukkige ontvanger. 

Chocoladehart versturen

Wij versturen alle chocoladecadeaus van maandag tot en met vrijdag. Bij het afrekenen kun je een gewenste verzenddatum kiezen. Op deze dag versturen wij jouw chocolade cadeau. Over het algemeen worden de meeste pakketjes dan de volgende dag geleverd. Om je verrassing extra speciaal te maken, verpakken wij alle chocoladeharten in een luxe cadeauverpakking en kun je een kaartje toevoegen met persoonlijke boodschap.

Heb jij iemand lief en zoek je een origineel cadeau? Dan ben je bij Chocoladebezorgd.nl op het juiste adres!

Ben je toch op zoek naar een ander uniek chocolade cadeau? Kijk dan eens bij de rest van ons assortiment. Ook als bedrijf kun je onze luxe chocolade personaliseren. Heb je een specifieke vraag of wens? Neem gerust contact met ons op!

Een leuke verrassing voor een verjaardag, huwelijk, liefde of om iemand een hart onder de riem te steken.