Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Veelgestelde vragen

Hoe kunnen wij je helpen...

Veelgestelde vragen

Bestellen en bezorgen

Onze bonbons zijn vier tot zes weken houdbaar, mits je ze op de juiste manier bewaart.

In ons blog leggen we haarfijn uit hoe jouw chocolade het langst lekker blijft!

Onze chocolade kun je op werkdagen tot 17:00 uur bestellen voor levering de volgende dag. 

Wij bieden de mogelijkheid zelf een verzenddag te kiezen bij het afrekenen.

VerzenddagVerwachte bezorgdag*
MaandagDinsdag
DinsdagWoensdag
WoensdagDonderdag
DonderdagVrijdag
VrijdagZaterdag
Zaterdag & ZondagDinsdag

* De postbezorgers streven ernaar om alle pakketjes de volgende werkdag te bezorgen, maar in drukke periodes kan het wat langer duren. We hopen op je begrip.

Ja dat kan, mits jouw bestelling nog niet is gemaakt en/of is verzonden. Wil jij je bestelling wijzigen? Neem dan contact met ons op! Houd hierbij je ordernummer bij de hand.

Ja, dat is mogelijk! Je kunt tijdens het bestelproces, in de stap “afrekenen”, jouw gewenste verzenddatum kiezen. Indien je jouw bestelling voor 12:00 uur plaatst, verzenden wij jouw chocolade dezelfde dag. Samen met  de postbezorgers, streven wij ernaar jouw chocolade de volgende werkdag te bezorgen. Tijdens drukke periodes, kan het wat langer duren. We hopen op jullie begrip.

Het grootste gedeelte van onze chocoladecadeaus versturen met de brievenbuspost. Bestel je meer dan 1 product dan versturen wij dit met de pakket post van DHL. Daarnaast kun je er ook zelf voor kiezen om je chocolade met DHL of Post NL te versturen.

Pakket DHL: €5,25
Brievenbus: €3,50
Gekoeld verzenden (pakket): €6,95 

Wij verzenden brievenbuspakketjes met PostNL en overige pakketten met DHL. Kies je voor verzending als brievenbuspakketje, dan hoeft de ontvanger niet thuis te zijn om het in ontvangst te nemen. Kies je voor verzenden als pakket, dan moet de ontvanger thuis zijn op het moment dat de bezorger langskomt. Mocht de gelukkige ontvanger niet thuis op het moment van bezorging, zijn dan probeert de postbode het bij de buren. Zijn de buren ook niet thuis, dan zal het pakketje op de eerst volgende dag opnieuw worden aangeboden. De ontvanger krijgt hiervan bericht.

Staat de postbode voor een dichte deur? Dan probeert de postbode het eerst bij de buren. Ook daar niemand thuis? Dan probeert de postbode het de volgende dag opnieuw. De gelukkige ontvanger ontvangt hiervan een briefje in de bus. Wordt het pakket geweigerd door de ontvanger? Dan zal de postbode deze weer mee terug nemen. Chocoladebezorgd kan hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Chocoladebezorgd zal hiervoor contact opnemen met de verzender en kijken naar een passende oplossing.

Onze handgemaakte bonbons blijven in prima staat tot een temperatuur van 25 graden. Wordt het warmer dan 25 graden, dan adviseren wij om bij het afrekenen te kiezen voor Pakket NL + Coolpack. Kies je voor deze optie, dan voegen wij een koelelement toe aan het verzenddoosje.

 

De kosten voor een gekoelde zending bedragen €6,95 per pakketje. Het is niet verplicht om voor een gekoelde zending te kiezen. Lees meer over chocolade gekoeld versturen.

Handige informatie over het betalen van je bestelling

Betalen

Bij ons kun je op verschillende manieren betalen. Bij het afrekenen heb je de mogelijkheid om te betalen met: iDeal, Creditcard, Paypal en voor Belgische klanten met Mister Cash.

 

Voor bedrijven bestaat er de mogelijkheid om achteraf te betalen per factuur. Na onze goedkeuring ontvang je van ons een bevestiging dat jouw bestelling in behandeling is genomen. Heb je de chocolade snel nodig? Dan raden wij je aan om de bestelling direct te betalen. 

Wij versturen nooit een factuur van je bestelling mee met het chocoladecadeau. Per e-mail ontvang je van ons de factuur van je bestelling. Mocht je deze niet hebben ontvangen, neem dan contact met ons op.

Ook zakelijk een prachtig chocoladegeschenk

Zakelijk bestellen

Ja, dat kan! Ook bedrijven kunnen bij ons terecht voor een prachtig relatiegeschenk of voor een leuk chocoladecadeau voor een medewerker, collega of relatie. Je kunt hierbij je chocolade een extra leuke uitstraling geven door een gepersonaliseerde verpakking toe te voegen. Bij een bestelling vanaf 30 stuks is het mogelijk om een eigen verpakking te ontwerpen. Dit geldt voor onze doosjes met 5, 10 en 15 bonbons.

Ja, dat kan! Niet alleen kun je jouw luxe chocoladgeschenken zelf samenstellen, maar ook zelf ontwerpen. Maak gebruik van ons ontwerpsjabloon en ontwerp je eigen verpakking. Ben je niet zo creatief? Geen zorgen! Onze creatieve duizendpoten helpen je graag.

Ja, bedrijven kunnen bij ons per factuur betalen. Bij het afrekenen kun je aangeven dat je per factuur wilt betalen. Nadat jouw bedrijf door ons is goedgekeurd, ontvang je de bevestiging van jouw bestelling per e-mail. Geen bevestiging ontvangen? Neem dan contact met ons op.

 

Tip: Heb je snel een chocoladecadeau nodig? Dan raden wij je aan om de bestelling direct te betalen. 

Ja, dat is mogelijk. Bij een bestelling van 10 chocoladegeschenken of meer, kun je gebruikmaken van onze verzendservice. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is een excelbestand met adressen bij ons aanleveren.

Wil je hier meer over weten? Lees hier meer informatie over onze verzendservice of neem contact met ons op.

Niet tevreden? Neem dan contact met ons op. 

We vinden het erg jammer als je niet tevreden bent met onze service of het ontvangen product.  Dit is natuurlijk niet de bedoeling en we lossen het graag voor je op. Stuur ons een berichtje via klantenservice@chocoladebezorgd.nl, dan gaan wij direct voor je aan de slag en gaan we onze best doen om je klacht snel in ieder geval binnen zeven dagen op te lossen. Op werkdagen reageren wij doorgaans binnen 24 uur op elke e-mail. Je kunt ook reageren via ons contactformulier. 

Mocht je als consument niet eens zijn met de oplossing of komen we er samen niet uit? Dan kunt je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform . Voor zowel consumenten als zakelijke klanten geldt dat zij, indien zij niet tevreden zijn over de afhandeling van de klacht, de klacht ter bemiddeling kunnen voorleggen aan Thuiswinkel, voor consumenten via www.sgc.nl en

voor zakelijke klanten via www.thuiswinkel.org.

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.