100% Handmade!

Originele chocolade cadeaus

Luxe cadeauverpakking

Veelgestelde vragen

Hoe kunnen wij je helpen...

Veelgestelde vragen

Bestellen en bezorgen

Gepersonaliseerde chocolade cadeaus kun je tot 12:00 uur bestellen voor bezorging de volgende dag. Wil je toch nog wat bestellen voor de volgende dag? Maak dan gebruik van onze last minute chocolade. Deze kun je op werkdagen tot 17:00 uur bestellen.

Tevens bieden wij de mogelijkheid een verzenddag te kiezen bij het afrekenen.

BesteldagVerwachte* bezorgdag
MaandagDinsdag
DinsdagWoensdag
WoensdagDonderdag
DonderdagVrijdag
VrijdagZaterdag
Zaterdag & ZondagDinsdag

* Alles chocolade cadeaus worden bezorgt door Post NL. Zij streven erna om alle pakketjes de volgende werkdag te bezorgen.

Ja dat kan mits jouw bestelling nog niet is gemaakt en/of is verzonden. Wil jij je bestelling wijzigen? Neem dan contact met ons op! Houd hierbij je ordernummer bij de hand.

Ja, dat is mogelijk! Je kunt tijdens het bestelproces in de stap ‘afrekenen” jouw gewenste bezorgdatum kiezen. Indien je jouw bestelling voor 12:00 uur plaatst dan zorgen wij samen met Post nl ervoor dat jouw chocolade er op de eerst volgende leverdag is. Post Nl streeft erna om het overgrote deel van haar poststukken binnen 24 uur te bezorgen. De bezorging zal dus 1 dag na verzending plaats vinden, echter kunnen wij dit niet garanderen.

Het grootste gedeelte van onze chocolade cadeaus versturen wij als pakketje. Al onze bonbons versturen wij per brievenbuspost. Dit doen wij met Post NL. De verzendkosten zijn als volgt:

Pakket: €4,95
Brievenbus: €3,50

Jouw chocolade pakketje is in goede handen bij Post NL. Mocht de gelukkige ontvanger om wat voor redenen niet thuis zijn dan probeert de postbode het bij de buren. Zijn de buren ook niet thuis dan zal het pakketje op de eerst volgende dag opnieuw worden aangeboden. De ontvanger krijgt hiervan bericht.

Staat de postbode voor een dichte deur? Dan probeert de postbode het eerst bij de buren. Ook daar niemand thuis? Dan probeert de postbode het de volgende dag opnieuw. De gelukkige ontvanger ontvangt hiervan een briefje in de bus. Wordt het pakket geweigerd door de ontvanger? Dan zal de postbode deze weer mee terug nemen. Chocoladebezorgd kan hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Chocoladebezorgd zal hiervoor contact opnemen met de verzender en kijken naar een passende oplossing.

Handige informatie om je bestelling te betalen

Betalen

Bij ons kun je op verschillende manieren betalen. Bij het afrekenen heb je de mogelijkheid om te betalen met: iDeal, Creditcard, Paypal en voor Belgische klanten met Mister Cash.

Voor bedrijven bestaat er de mogelijkheid om achteraf te betalen per factuur. Na onze goedkeuring ontvang je van ons een bevestiging dat jouw bestelling in behandeling is genomen. Heb de chocolade snel nodig? Dan raden wij je aan om de bestelling direct te betalen.

Wij versturen nooit een factuur van je bestelling mee met het chocolade cadeau. Per e-mail ontvang je van ons een factuur van je bestelling. Mocht je deze niet hebben ontvangen, neem dan contact met ons op.

Ook zakelijk een prachtig chocolade geschenk

Zakelijk bestellen

Ja dat kan! Ook bedrijven kunnen bij ons terecht voor een prachtig relatiegeschenk of voor een leuk chocolade cadeau voor een medewerker. Je kunt hierbij je chocolade een extra leuke uitstraling geven door er je logo aan toe te voegen. Deze drukken wij op een chocolade schildje en decoreren die op jouw chocolade.

Ja bedrijven kunnen bij ons per factuur betalen. Bij het afrekenen kun je aangeven dat je per factuur wilt betalen. Nadat jouw bedrijf door is goedgekeurd ontvang je de bevestiging van jouw bestelling per e-mail. Geen bevestiging ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Tip: Heb je snel een chocolade cadeau nodig? Dan raden wij je aan om de bestelling direct te betalen.

Ja dat is mogelijk. Voor zakelijk klanten bieden wij de mogelijkheid om chocolade cadeaus per adres te versturen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een excel bestand met adressen bij ons aan te leveren. Wil je hier meer meer informatie over ontvangen? Neem contact met ons op!

Nederland en België

Geleverd in Nederland en België

100% tevredenheidsgarantie

Snelle klantenservice

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilige betalen

Ideal, Creditcard en Paypal