Pasen

Maak Pasen compleet met heerlijke paaschocolade van Chocoladebezorgd. Pasen vier je met familie en vrienden en lekker eten staat daarbij centraal. Wat zeker niet mag ontbreken bij het paasontbijt, zijn de eieren. Niet alleen gekookte, maar ook chocolade eieren maken Pasen compleet! Verras jouw geliefden met de lekkerste handgemaakte paasgeschenken van chocolade. Wil jij niet alleen je familie en vrienden, maar ook je medewerkers, collega’s of relaties verrassen? Bekijk hier onze heerlijke relatiegeschenken voor Pasen.

Pasen
Show Filters

Toont alle 4 resultaten

Show Filters

Toont alle 4 resultaten

Vier Pasen met chocolade

Bij Pasen denk je niet alleen aan heerlijke chocolade paaseieren, maar uiteraard ook aan de paashaas. Daarom hebben wij een breed aanbod handgemaakte paaschocolade. Geniet dus op gepaste wijze van de heerlijke chocolade van Chocoladebezorgd!

Luxe, (h)eerlijke en handgemaakte chocolade

De chocolade van Chocoladebezorgd is niet alleen lekker, maar ook nog eens eerlijk en handgemaakt. Bij ons weet je zeker dat er met passie en liefde is gewerkt aan jouw product. Naast het feit dat wij met zorg uw producten bereiden, biedt Chocoladebezorgd ook de mogelijkheid om jouw chocolade cadeau extra persoonlijk te maken met een gepersonaliseerde boodschap. Je proeft de liefde niet alleen, maar je ziet het ook!

Mogelijkheden van Chocoladebezorgd

Bekijk alle mogelijke opties en zie wat er allemaal mogelijk is met onze chocolade! Voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden! Heb je specifiekere wensen, neem dan contact met ons op en wij maken het mogelijk.