Paaschocolade

Paas chocolade bestellen

Paas chocolade bestellen? Vier Pasen dit jaar met prachtige paaschocolade van Chocoladebezorgd. Laat de standaard chocolade paaseitjes achterwege en verras vrienden en familie met een origineel en persoonlijk paascadeau van chocolade. Speciaal voor Pasen bedachten wij een uniek paasgeschenk: kies voor onze special met 15- óf een doos gevuld met 21 handgemaakte bonbons, waaronder onze limited edition bonbons voor Pasen. Ook leuk zijn onze chocolade paaseieren. Ideaal om te versturen als brievenbus cadeau.

paaschocolade-paascadeau
Show Filters

Toont alle 5 resultaten

Show Filters

Toont alle 5 resultaten

Paas chocolade online bestellen

Bij een vrolijk paasfeest mag een doosje handgemaakte paaschocolade niet ontbreken. En dit jaar bestel je jouw paaschocolade online. Denk je aan Pasen, dan denk je al gauw aan het verstoppen en zoeken van paaseieren. Nu is er niets mis met de klassieke chocolade eitjes voor Pasen, maar wij verrassen je graag met iets unieks. Speciaal voor Pasen, ontwierpen wij een luxe bonbonbox in paasthema. Deze prachtige cadeaudoos vullen wij met 15 of met 21 handgemaakte bonbons, waaronder onze speciale paasbonbons. Get Egg-Cited: dit jaar zoek jij de chocolade paaseieren niet in je achtertuin, maar vanaf de bank met onze speciale bonbonbox voor Pasen!

Wil je toch liever de klassieke  paas chocolade online bestellen? In ons paasassortiment vind je naast de speciale bonbonbox voor Pasen, prachtige chocolade-eitjes in pastelkleuren, handgemaakte chocolade paaseieren met vrolijke toppings en luxe paasbonbons met een smeuïge vulling. Met onze paaschocolade maak je er een echt (paas)feestje van!

Chocolade paaseieren versturen

Bij pasen horen natuurlijk grote chocolade paaseieren. Leuk om te geven en nog leuker om te versturen. Voor ons was het dit jaar weer een feest om een prachtig assortiment aan paas chocolade cadeaus samen te stellen. Chocolade paaseieren in heerlijke chocolade smaken met verschillende leuke toppings. De paaseieren van  van Chocoladebezorgd zijn niet alleen lekker, maar ook handig om te versturen als cadeau met pasen. Want deze paas attenties passen namelijk door de brievenbus. Handig zo hoeft de ontvanger niet thuis te zijn en ligt er bij thuiskomst een leuke paas verrassing op de deurmat.

Paas chocolade online bestellen en versturen

Online paas chocolade bestellen is nog nooit zo leuk geweest. Zodra wij jouw bestelling hebben ontvangen gaan onze chocolade paashazen aan de slag en maken er een waar feestje van. Ze gebruiken hiervoor de heerlijkste chocolade en verpakken dit in de allermooiste verpakking. Hierna versturen wij jouw paas cadeau met Post NL of DHL. Deze keuze kun je zelf maken tijdens afrekenen.