Paas chocolade bestellen

Vier Pasen dit jaar met prachtige paas chocolade van Chocoladebezorgd. Laat de standaard paaseitjes achterwege en verras vrienden en familie met een origineel en persoonlijk paas cadeau van chocolade. Speciaal voor Pasen hebben wij een uniek paas cadeau bedacht, verkrijgbaar in twee formaten. Kies voor een doos met 15- óf een doos gevuld met 21 handgemaakte bonbons, waaronder onze limited edition bonbons voor Pasen.

Naast de speciale bonbonboxen, kun je kiezen uit een doosje met pasteleitjes van chocolade of een doosje met heerlijke chocolade-eieren met smeuïge vulling.

Wil jij niet alleen je familie en vrienden, maar ook je medewerkers, collega’s of relaties verrassen? Bekijk hier onze relatiegeschenken voor Pasen.

Paas chocolade bestellen
Show Filters

Toont alle 4 resultaten

Show Filters

Toont alle 4 resultaten

Vier Pasen met paas chocolade

Denk je aan Pasen, dan denk je al gauw aan het verstoppen en zoeken van paaseieren. Speciaal voor Pasen, ontwierpen wij een luxe bonbonbox in paasthema. Deze luxe doos vullen wij met 15 of met 21 handgemaakte bonbons. Get Egg-Cited: dit jaar zoek jij de chocolade paaseieren niet in je achtertuin, maar vanaf de bank met onze speciale bonbonbox voor Pasen!

Ga je toch liever voor de klassieke paaseitjes van chocolade? In ons paasassortiment vind je naast de speciale bonbonbox voor Pasen, prachtige chocolade-eitjes in pastelkleuren en verrukkelijke bonbon-eitjes met een smeuïge vulling. Met onze paas chocolade maak je er een echt feestje van.

Luxe, (h)eerlijke en handgemaakte chocolade voor pasen

De chocolade van Chocoladebezorgd is niet alleen lekker, maar ook nog eens eerlijk en handgemaakt. Bij ons weet je zeker dat er met passie en liefde is gewerkt aan jouw product. Naast het feit dat wij met zorg uw producten bereiden, biedt Chocoladebezorgd ook de mogelijkheid om jouw chocolade cadeau extra persoonlijk te maken met een gepersonaliseerde boodschap. Je proeft de liefde niet alleen, maar je ziet het ook!

Mogelijkheden van Chocoladebezorgd

Heb jij speciale wensen, voorkeuren of wil je zakelijk paasgeschenken bestellen? Veel vragen kunnen wij beantwoorden op onze website, maar je mag altijd contact met ons opnemen als je meer wilt weten! Wij staan van maandag tot en met vrijdag voor je klaar, je kunt ons bereiken van 09:00 tot 17:00 uur.