100% Handmade!

Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Zakelijk chocolade bestellen

Onze heerlijke kunstwerkjes van chocolade zijn niet alleen een origineel cadeau in de brievenbus, maar ook uitermate geschikt als relatiegeschenk. Wil jij zakelijk chocolade bestellen? Verras medewerkers, collega’s en/of relaties met een luxe doosje chocolade. Wat dacht je van een verrukkelijk doosje bonbons als chocolade relatiegeschenk?

Een uniek cadeau om klanten te bedanken, als goedmakertjes of voor een jarige medewerker. Want wie er niet gek op chocolade? 

Wat maakt onze chocolade zo speciaal?

Dat wij elke bonbon met de hand maken en beschilderen maakt onze bonbons zo speciaal. Daarnaast maken wij het voor jou als zakelijke klant nog specialer en is het mogelijk om je eigen verpakking te ontwerpen. Hiermee ben je helemaal verzekerd van een origineel zakelijk chocolade cadeau.

zakelijk chocolade bestellen

Onze zakelijke mogelijkheden:

Zakelijk account? 

Gemakkelijk en snel iemand verrassen met chocolade? Vraag een zakelijk account bij ons aan. Hiermee kun je gemakkelijk een bestelling plaatsen en achteraf per factuur betalen. Handig om wekelijks die jarige medewerker of een nieuwe klant in het zonnetje zetten. Vraag een zakelijk account aan door een e-mail te sturen naar sales@chocoladebezorgd.nl. Vermeld daarbij je naam, e-mailadres,  bedrijfsnaam en KvK-nummer.

Neem contact met ons op!
Ontwerp je eigen cadeauverpakking of kies uit een van onze standaard verpakkingen.
Heb je speciale wensen? Laat het ons weten! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal