Let op! Langere levertijd!

Originele chocolade cadeaus

100% Handmade

Bonbons met logo

Promoot je bedrijf met een doosje bonbons met logo. Een perfect geschenk om je relaties in de watten te leggen. Je besteld ze al vanaf 30 stuks. Kies uit een van onze doosjes logo bonbons of ga voor een doos luxe bonbons met gepersonaliseerde verpakking.

Wij drukken jullie bedrijfslogo in full color op de bonbons. Jullie logo zal niet alleen perfect zichtbaar zijn, ook de smaak is fantastisch. 

Het je ondertussen al trek gekregen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of bestel direct een heerlijk doosje logo bonbons.

Bonbons met logo verpakking
bonbons met logo

Luxe bonbons met jullie eigen verpakking

 

Naast onze logo bonbons is het ook mogelijk om een doosje luxe bonbons met een eigen verpakking te bestellen. Een mooie manier om jullie bedrijf onder de aandacht te brengen. Een aantrekkelijk geschenk met jullie eigen verpakking en heerlijke bonbons. 

De verpakking kan voorzien worden van een eigen wikkel met daarop jullie bedrijfslogo en tekst. Daarnaast is het ook mogelijk om aan de hand van ons design sjabloon zelf een digitaal ontwerp aan te leveren. Wij drukken en maken van jullie relatiegeschenk een feestje! 

Meer informatie en een prijs op maat ontvangen? Vraag hier je offerte aan!

Bonbons versturen

De verzending van de doosjes bonbons is bij ons in goede handen. Wij verzorgen graag de verzending van jullie doosjes bonbons naar relaties en personeel. Onze logo bonbons zijn erg geschikt om te versturen als brievenbus post. Wij maken hiervoor gebruik van een op maat gemaakt brievenbus doosje met inleg. Hierdoor zijn de bonbons extra goed beschermd.

Om het voor jullie gemakkelijk te maken, kunnen jullie de adressen aanleveren in een excel bestand. Hierna zorgen wij voor een vlotte en correcte verzending van jullie logo bonbons. 

Interesse? 

Heb je interesse in onze bonbons? Wij leveren ze al vanaf 25 stuks. Wij geven je graag meer informatie en een prijs op maat. Vul ons offerte formulier in en ontvang binnen 24 uur een prijs op maat. 

Nederland en België

Geleverd in Nederland en België

100% tevredenheidsgarantie

Snelle klantenservice

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilige betalen

Ideal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd2019

betaalmethoden