Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

De lekkerste kerstchocolade voor in de brievenbus

Kerst: voor veel mensen het gezelligste en meest betekenisvolle feest van het jaar. Denken we aan Kerst, dan kunnen we de dennengeur al ruiken, de vrolijke kersthits al bijna meezingen en bedenken we waarmee we onze geliefde(n) dit jaar in de watten gaan leggen. Of je nu op zoek bent naar kerstchocolade voor in de brievenbus of een origineel kerstcadeau voor onder de boom: wij hebben het ultieme kerstcadeau voor jou!

kerstcadeau brievenbus

Vier Kerst via de brievenbus

Apetrots zijn we op ons paradepaardje: de kerstboom met 21 oogverblindende handgemaakte bonbons, die fungeren als eetbare kerstballen. Ben jij op zoek naar een origineel, luxe én ongelooflijk lekker kerstcadeau dat óók nog door de brievenbus past: staak je zoektocht. Onze kerstboom-bonbonbox is alles wat je – en vooral de ontvanger – onder de kerstboom wilt vinden. De kerstboom met bonbons is trouwens niet alleen een prachtig kerstcadeau, maar ook de eyecatcher tijdens het kerstdiner!

Ho, ho, ho… have some chocolates!

Leg je familie, vrienden of collega’s in de watten met onze luxe handgemaakte kerstchocolade voor in de brievenbus óf onder de kerstboom. Via onze website stel je gemakkelijk je eigen doosje samen: kies uit verrassende smaakcombinaties en sprankelende kleuren. Voeg een kaartje toe met een persoonlijke boodschap en voilà: jij maakt helemaal de blits op kerstavond! Is het toetje – of de friandises – jouw verantwoordelijkheid tijdens het kerstdiner? Blaas je gasten omver met onze luxe kerstboom, waarin 21 van onze handgemaakte bonbons schitteren. Liever een doosje bonbons met daarin de lievelingssmaken van de ontvanger? Stel zelf een doosje bonbons samen, kies uit een van onze luxe cadeauverpakkingen en voeg een leuke kaart toe met persoonlijke boodschap.

Kerstrelatiegeschenk van chocolade

Een luxe, origineel én persoonlijk kerstgeschenk: verras jouw medewerkers, collega’s of relaties met een luxe doos handgemaakte bonbons. Kies uit een doos van 5, 10, 15, 24 of 35 bonbons, óf pak uit met onze speciale kerstboom-bonbonbox met 21 verrukkelijke bonbons. Personaliseer je kerstgeschenk en ontwerp je eigen cadeauverpakking en/of kaart, of laat deze door onze chocomarketeer ontwerpen.

Wil jij je kerstgeschenken versturen naar verschillende adressen? Geen zorgen! Hoe groot of klein je bestelling ook is, wij regelen de verzending

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.