Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Tips en inspiratie voor Valentijn

Valentijnsdag draait om romantiek en het uiten van je liefde voor de persoon waar je het meest van houdt. Met een beetje moeite en een goede planning zorg je voor een speciale dag die nog lang gekoesterd zal worden. Wij van Chocoladebezorgd maken graag mensen blij en gelukkig. Daarom helpen wij je op weg met enkele tips en inspiratie voor Valentijn. Zo kunnen jullie een perfecte dag samen beleven. 

Ga erop uit of zorg thuis voor een romantische sfeer

Kleed je netjes aan en ga de stad in om te dineren en dansen. Zorg er natuurlijk wel voor dat je ruim van te voren een reservering maakt. Je kunt kiezen voor een restaurant waar jullie graag komen of een nieuwe plek die jullie beide graag willen proberen. Maak een avontuur van de avond! Om het plaatje compleet te maken kun je contact opnemen met het restaurant en een bloemist om een groot bos bloemen op de gereserveerde tafel te zetten. 

Wil je de romantische avond liever thuis vieren? Ruim dan het huis op en zorg voor intieme versiering. Zet kaarsen neer, strooi rozenblaadjes en zet romantische muziek op. Het is handig om van te voren een afspeellijst te maken of zet een album op waar jullie hele goede herinneringen aan hebben. Voor het diner kun je zelf aan de slag gaan, maar je kunt natuurlijk ook lekker laten thuisbezorgen. Haal in ieder geval een goede wijn of champagne in huis en zorg voor een heerlijk dessert waar jullie samen van kunnen eten. Kijk een romantische film samen of dans de hele avond in de woonkamer. 

Bouw de spanning op!

Als je iets speciaals voor Valentijnsdag wilt organiseren, dan kun je dat best vertellen aan je geliefde. Vertel alleen niet te veel en hou hem of haar in spanning! Geef af en toe iets kleins weg, doe een insinuatie. Stuur regelmatig een berichtje op Valentijnsdag of laat lieve post-it notities achter op plekken die hij of zij niet verwacht. Overdrijf het niet maar laat in ieder geval merken dat je de hele dag aan je geliefde denkt. 

Iedereen houdt van verrassingen op Valentijnsdag

Een verrassend cadeau hoort bij Valentijnsdag. Natuurlijk moet je het cadeau zelf uitkiezen, laat niemand anders dat voor je doen. Je kunt kiezen voor parfum, een fles wijn, een mooi sieraad of een dagje naar zijn of haar favoriete spa. Wil je iets bijzonders doen? Misschien is het dan een goed idee om de hele week klusjes te doen voor je vriend, vriendin, vrouw of man.  

Doe iets samen waar jullie allebei van houden!

Hebben jullie een druk gezinsleven? Dan is de kans groot dat jullie soms langs elkaar heen leven. Valentijnsdag is dan de uitgelezen dag om eindelijk weer iets samen te ondernemen. Neem de dag vrij of plan een heel weekend samen en ga erop uit. Je kunt een kamer in een hotel bespreken in een mooie stad of een bed & breakfast in een oude boerderij in de provincie. Blijven jullie liever dichtbij huis, doe dan samen een activiteit, ga bijvoorbeeld fietsen en neem een picknick mand mee! 

Schrijf een liefdesbrief of een gedicht

Wil je iemand echt eens laten weten hoe speciaal hij of zij is voor jou, maar durf je dat niet zo goed? Doe dan alsof het je laatste dag op aarde is. Je hoeft het niet te zeggen, zet het daarom op papier door het op te schrijven. Maak geen gebruik van de computer, maar schrijf een echte liefdesbrief met de hand. Iedereen vindt het fijn om te horen hoe speciaal ze werkelijk zijn, mannen en vrouwen. Een brief is een tastbaar iets wat nog jarenlang gekoesterd zal blijven. Hou je ervan om te schrijven? Overweeg dan eens om een gedicht te schrijven. 

Plan en doe moeite

Om jouw Valentijnsdag te laten slagen moet je plannen en moeite doen. Wacht dus niet tot het laatste moment met het reserveren van een plekje in het restaurant. Bestel je bos bloemen niet op de dag zelf en wacht niet met een cadeau kopen tot het laatste moment. Je zult zien dat het dan tegen gaat zitten; de bloemen zijn uitverkocht, je kunt geen geschikt cadeau vinden en het restaurant zit vol. Heb je een geweldig idee voor deze dag, handel dan onmiddellijk of plan het goed. 

De kleine gebaren tellen

Het zijn de kleine dingen die het leven mooi maken. Dat geldt ook voor kleine gebaren, ze zullen niet onopgemerkt blijven. Bied regelmatig hulp aan, hoe klein het klusje ook is, hou een deur open, luister met aandacht naar iemand en geef complimenten. Je hoeft niet groots uit te pakken op deze ene dag om te tonen dat je van iemand houdt. Een ontbijtje op bed klinkt misschien niet bijzonder meer, maar het wordt nog altijd zeer gewaardeerd! 

Vier de dag van begin tot eind

Wil je Valentijnsdag eens echt vieren? Ben je van plan om deze dag voor altijd te onthouden? Vier het dan niet alleen in de avonduren, maar neem je geliefde de hele dag mee op een romantisch avontuur. Kijk samen naar de opkomende zon, breng samen de hele dag door tot jullie hoofden ’s avonds het kussen raken. 

Overlaad je geliefde met bloemen, knuffels en natuurlijk chocolade

Natuurlijk horen knuffels en bloemen bij Valentijnsdag. Maar als je echt wilt laten weten dat je van iemand houdt, dan geef je chocolade. Ga dan niet voor standaard doosje chocolade, maar bestel echte handgemaakte bonbons, bijvoorbeeld bij Chocoladebezorgd.

Wij van Chocoladebezorgd helpen je graag om een groot succes te maken van Valentijnsdag. Kijk eens in ons assortiment naar de vele mogelijkheden. Je kunt kiezen uit maar liefst 25 heerlijke bonbons met unieke smaken. Ze zien er ook nog eens prachtig uit! Een chocoladehart is natuurlijk het ultieme chocoladecadeau voor Valentijnsdag. Deze worden ook met de hand gemaakt, je kunt ze bovendien geheel zelf samenstellen. Kies een mooie cadeauverpakking uit en voeg een speciale boodschap toe! Al onze chocoladecadeaus worden bovendien in de brievenbus bezorgd. 

Heb je vragen over onze producten of over het bestelproces? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag! 

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.