Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Tips voor cadeaus waar mannen echt blij van worden

brievenbuscadeau

Het is niet bepaald een geheim, cadeaus voor een man kopen is moeilijk. Mannen weten vaak niet wat ze willen of ze zeggen niet wat ze echt willen. Dit kan tot nogal wat onzekerheid leiden aan jouw kant. 

Vraag daarom niet meer wat hij wil voor zijn verjaardag, kerst of sinterklaas, maar kijk gewoon naar de volgende lijst. Chocoladebezorgd heeft namelijk een lijst samengesteld met cadeaus waar mannen echt blij van worden. Zo maak jij jouw man, vader of vriend blij zonder dat je er gefrustreerd van wordt. 

Een barbecue of grillset

De liefde van de man gaat door de maag. Mannen vinden het heerlijk als er voor ze gekookt wordt, maar wanneer de keuken zich naar buiten verplaatst, dan staat de man op. Barbecueën is waar de echte man gelukkig van wordt. Een goede barbecue is daarom een hele goede keus voor een cadeau. Heeft hij die al? Dan is een mooie grillset een ideaal cadeau voor hem. Dat is een set voorzien van goed gereedschap om het vlees te braden, natuurlijk inclusief stoer schort! Dit geschenk geeft hem het excuus om zo vaak als hij wil naar de barbecue te lopen. 

Een schoudertas met monogram

Heb je een vriend of man die vaak naar de sportschool gaat of die regelmatig op reis moet voor zijn werk? Dan heeft hij natuurlijk een goede, betrouwbare tas nodig om zijn spullen in te pakken. Geef hem daarom een mooie schoudertas met monogram cadeau. Hiermee krijgt hij een perfecte draagtas om al zijn spullen mee te nemen naar het werk, de sportschool of waar dan ook. Het monogram maakt de tas persoonlijk, waardoor het cadeau unieker wordt. Bovendien kun je de tas dan makkelijker herkennen als je deze van de bagageband moet halen of in een kleedkamer achterlaat. 

Een koelbox

Misschien kun jij je niet voorstellen dat een man hier blij van wordt, maar een koelbox komt dichtbij het perfecte zomercadeau. Denk eens aan alle gelegenheden waar deze tas voor gebruikt kan worden: Een dagje strand, op een festival, tijdens het kamperen, een poolparty, tijdens het voetbal kijken op een groot scherm, voor een nacht vissen en ga zo maar door. Een koelbox geeft een man de mogelijkheid om alle drankjes en hapjes mee te nemen die hij maar nodig denkt te hebben.  

Een portemonnee

Draagt jouw vriend of man zijn bankpasjes los in zijn zak met zich mee? Dan wordt het tijd voor een echte portemonnee. Veel mannen zeggen dit niet nodig te hebben, omdat ze onmiddellijk een associatie krijgen met zo’n lelijke dikke ouderwetse portemonnee. De moderne portemonnee is echter een stilistisch hebbedingetje waar iedere man wel blij van wordt en je kunt er ook nog je pasjes en papiergeld in bewaren!

Een pokerchipset

In onze lijst van ideale cadeaus voor mannen hoort natuurlijk een pokerchipset. Geef hem een eigen set waarmee hij zijn vrienden kan imponeren en hij zal blij zijn. De pokeravonden met zijn vrienden zullen nooit meer hetzelfde zijn. 

Een luxe aansteker

Heb je een vriend of man die sigaren of sigaretten rookt? Gebruikt hij nog goedkope plastic aanstekers om deze aan te steken? Een mooie gegraveerde aansteker is dan een klein maar welkom cadeau. Mannen houden van praktische cadeaus die hun leven verrijken. De kans is groot dat hij de aansteker de hele dag met zich mee kan dragen. Door het te laten graveren met een speciale boodschap draagt hij jou daardoor altijd dichtbij zich. 

Een vrolijke koffiemok

Voetbal, gamen, barbecueën en koffie; daar houden de meeste mannen van. Een vrolijke koffiemok is daarom een ideaal cadeau voor hem. Waarschijnlijk zal hij nu genoegen nemen met een standaard kopje, maar door een op maat gemaakte mok zal zijn koffie nog wat beter smaken. Hij kan de mok gebruiken om thuis zijn eerste bakje uit te drinken, maar hij kan de mok ook meenemen naar zijn werk. Hoe de koffiemok ook gebruikt wordt, het is een cadeau waar je vriend of man heel blij van zal worden. 

Een chocoladecadeau

Chocolade wordt vaak gezien als een lekkernij van vrouwen. Wij weten echter dat dit niet waar is, mannen houden net zo veel van chocolade! Mannen kiezen echter wel vaker voor bepaalde smaken, zo is pure chocolade erg populair. Chocoladebezorgd kan jou helpen om een ideaal chocoladecadeau samen te stellen. In ons assortiment vind je namelijk heerlijke bonbons in allerlei smaken. Wat dacht je van een cadeauverpakking gevuld met bonbons met stoere kleuren en sterke smaken? Denk dan bijvoorbeeld aan Koffie- Tonkaboon, Zwarte bes, Kokos Basilicum en Earl Grey. Of wat dacht je van een handgemaakt chocoladehart, gedecoreerd met goudpoeder, pecannoten en koffieboontjes?

Ben je op zoek naar unieke cadeaus voor mannen? Bestel dan een chocoladecadeau! Je kunt al onze producten via onze website bestellen. Bij het bestellen kun je tevens kiezen voor een cadeauverpakking en een wenskaart. Onze producten worden thuisbezorgd en passen allemaal gewoon door de brievenbus.

Heb je vragen over onze chocoladeproducten of over het bestelproces? Vraag het ons gerust, onze klantenservice zit klaar voor je! 

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.