Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Chocolade laten bezorgen Eindhoven? Kies voor Chocoladebezorgd!

verjaardag-chocolade

Wil jij dit jaar iets unieks en speciaals doen voor jouw personeel of zakelijke relaties? Wil je chocolade laten bezorgen in Eindhoven en omstreken? Kies dan voor een uniek relatiegeschenk van Chocoladebezorgd. Wil je daarnaast ook graag je eigen cadeauverpakking ontwerpen? Bijvoorbeeld met het logo van je bedrijf? Dit is mogelijk vanaf 30 stuks. Al jouw relaties en medewerkers krijgen dan een chocoladecadeau, helemaal in jullie eigen huisstijl. Een prachtig geschenk om relaties en medewerkers mee te verrassen! Heb jij een bedrijf in Eindhoven en wil je jouw medewerkers op een unieke manier verrassen? Kies dan voor Chocoladebezorgd!

Chocolade bezorgen Eindhoven

Chocolade laten bezorgen in Eindhoven? Bij Chocoladebezorgd ben je aan het juiste adres. Wil je jouw medewerkers bedanken voor hun harde werk, of jouw zakelijke relaties een mooi geschenk sturen? Met chocolade zit je altijd goed! Al onze bonbons worden met de hand gemaakt en hebben de meest unieke smaakcombinaties. Je kunt bij ons kiezen uit meer dan 25 smaken bonbons. Ook houden we rekening met allergenen. Zo hebben we bijvoorbeeld ook vegan bonbons in ons assortiment en glutenvrije bonbons.

Bestel je meer dan 30 doosjes bonbons? Dan is het mogelijk om je eigen verpakking te ontwerpen. Wat dacht je bijvoorbeeld van jullie eigen logo op de verpakking? Dit is een originele manier om chocolade te personaliseren. Je kunt zelf je eigen verpakking ontwerpen door ons handige ontwerpsjabloon te gebruiken, maar je kunt tegen een kleine bijdrage ook je verpakking door ons laten ontwerpen.

Chocolade laten bezorgen in Eindhoven; niet alleen voor bedrijven

Natuurlijk zijn onze heerlijke bonbons niet alleen te bestellen door bedrijven. Wil jij een doosje met heerlijke bonbons bestellen? Of wil je iemand verrassen op een unieke manier? Chocolade is altijd een goed idee. Via Chocoladebezorgd kun je heel gemakkelijk een doosje bonbons samenstellen en laten bezorgen in Eindhoven en de rest van Nederland.

Onze bonbons zijn een ware lust voor het oog en een sensatie in je mond. We maken gebruik van heerlijke combinaties, zoals karamel zeezout, matcha, groene appel en munt, beschuit met blauwe of roze muisjes, macadamia krokante rijst en nog veel meer. Kijk rustig rond op onze website en stel zelf jouw favoriete smaken samen en kies voor een prachtige cadeauverpakking.

Je kunt ervoor kiezen om zelf je doos bonbons samen te stellen, je hebt dan de keuze voor een doosje met 5, 10 of 15 bonbons of een ‘Box of Happiness’ van 24 of 35 stuks. Laat je jezelf liever verrassen? Kies dan voor ‘Bonbons our Favorites’. Deze favoriete bonbons zijn gemaakt van de lekkerste chocolade, handgemaakt en gevuld met 22 verschillende smaken (in de box met 35 bonbons) of 24 smaken (in de box met 24 bonbons). Om de luxe doos zit de cadeauverpakking ‘Sending you a piece of happiness’.

Daarnaast kun je ook nog kiezen voor Specials, zoals de ‘Box of Love’, de Bloemen en chocolade bonbon box, de Pink Birthday cake en de Blue Birthday cake.

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.