Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Jouw zakelijke klanten chocolade bezorgen in Amersfoort? Kies voor Chocoladebezorgd!

Heb je een bedrijf en wil je jouw zakelijke relaties, klanten of medewerkers chocolade laten bezorgen in Amersfoort? Kies dan voor Chocoladebezorgd! Je kunt ons zien als een chocolatier, maar dan online. Al onze chocolade wordt met de hand gemaakt, daarbij bedenken wij niet alleen heerlijke smaakcombinaties, maar we hebben ook oog voor het visuele aspect van onze chocolade. Al onze producten zien er daarom als een lust voor het oog uit. Dat geldt voor de chocolade zelf, maar ook voor de verpakkingen en wikkels. Onze chocoladecadeaus zijn daarom uitermate geschikt om cadeau te doen aan zakelijke klanten. 

Chocoladebezorgd; ook voor zakelijke relaties

Zoek je een uniek cadeau om klanten te bedanken, wil je een jarige medewerker verrassen of een zakelijke relatie feliciteren met een nieuw kantoorpand? Kies dan voor een zakelijk chocolade cadeau. Alle chocolade van Chocoladebezorgd kun je zien als ware kunstwerkjes, het is daarom uitermate geschikt als relatiegeschenk. Als je de chocolade bij ons bestelt, dan zal het in de brievenbus worden bezorgd in een luxe verpakking. Je kunt kiezen uit een groot assortiment bonbons en andere chocoladegeschenken zoals een chocoladehart. Al onze producten worden door onze eigen chocolatiers met de hand gemaakt.  Bovendien kun je het relatiegeschenk persoonlijk maken door een leuke kaart toe te voegen of door de cadeauverpakking zelf te ontwerpen. Je kunt bijvoorbeeld het logo van jouw bedrijf erop laten zetten. Zo zorg je voor een heel origineel zakelijk cadeau. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Op onze website kun onder het kopje ‘Zakelijk’ een account aanmaken om jouw klanten en/of personeelsleden heerlijke chocolade te sturen. 

Chocolade bezorgen in Amersfoort door Chocoladebezorgd.nl

Chocoladebezorgd is natuurlijk niet alleen geschikt voor zakelijke relaties. Iedereen kan bij ons bestellen, want we houden toch allemaal van chocolade? Wil jij chocolade laten bezorgen in Amersfoort? Chocoladebezorgd is dé online chocolatier van Nederland. Bij ons vind je (h)eerlijke chocolade, met de hand gemaakt, met unieke smaken én een lust voor het oog! Verwen jezelf of stuur een heerlijke doos chocolade naar een vriend of familielid. Het chocoladecadeau wordt gewoon in de brievenbus bezorgd dus de ontvanger hoeft niet thuis te zijn. Als je voor 17:00 uur bestelt, dan versturen wij het dezelfde dag nog. Woon je in Amersfoort of wil je chocolade laten bezorgen in Amersfoort? Kies dan voor Chocoladebezorgd! 

Heb je vragen over onze producten of over het bestelproces? Neem dan gerust contact op met de klantenservice, wij helpen je graag!  

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.