Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Chocolade bezorgen in Apeldoorn? Kies voor Chocoladebezorgd!

Wil jij chocolade laten bezorgen in Apeldoorn? Misschien heb je zin in een heerlijke doos bonbons en wil je jezelf eens echt verwennen? Het kan natuurlijk ook dat je een ander wilt verrassen of een chocoladecadeau wilt sturen vanwege een speciale gelegenheid. Een chocoladecadeau is namelijk erg leuk voor een verjaardag, een huwelijk of om de geboorte van een kind te vieren. 

Een leuk cadeau voor een geboorte

Heb je zelf een babyshower gepland of wil je chocolade laten bezorgen in Apeldoorn als een leuk kraamcadeau? Kies dan voor een heerlijke doos bonbons van Chocoladebezorgd. Wij bieden meerdere opties aan voor geboortebonbons. Deze bonbons zijn gemaakt van heerlijke melkchocolade en gevuld met de smaak van beschuit met blauwe muisjes en beschuit met roze muisjes. Wij bieden geboorteboxen aan met mooie blauwe of roze bonbons. Het is niet alleen een feest om te geven of ontvangen, maar ook om naar te kijken en natuurlijk om te eten. Je kunt kiezen voor een geboortebox met alleen 35 blauwe of roze bonbons of voor een mix van de twee. Daarnaast bieden we ook geboorte bonbons aan in een doosje met 15 stuks, een doosje met verschillende blauwe bonbons voor een jongen, roze en rode tinten voor een meisje of een gemixt doosje. 

Chocolade bezorgen in Apeldoorn door Chocoladebezorgd

Wil je chocolade bezorgen in Apeldoorn? Behalve voor een geboorte zijn er natuurlijk nog vele redenen te noemen om iemand een chocoladecadeau te geven. Misschien is er iemand geslaagd, wil je een vriendin bedanken of als je moeder jarig is maar je kan er niet bij zijn. Het geven en krijgen van een chocoladecadeau is altijd leuk. Natuurlijk mag je jezelf ook wel eens chocolade cadeau doen. Op onze website vind je heerlijke handgemaakte bonbons met unieke smaken. Bovendien zien onze bonbons er prachtig uit! Het kiezen van de bonbons is daarom al een feest. 

Wat dacht je van de smaken Kalamansi, passievrucht-banaan of cookie karamel? Je kunt kiezen uit maar liefst 25 verschillende smaken. Kies voor je verpakking, de bonbons naar wens en de wikkel. Laat ons weten wanneer je de verpakking wilt laten bezorgen en bestel! Als je voor 17:00 uur bestelt, dan kunnen we het dezelfde dag nog versturen. Al onze chocoladecadeaus worden gewoon in de brievenbus bezorgd. Dat is wel zo handig want dan hoeft de ontvanger niet thuis te zijn! 

Heb je vragen over onze producten of over het bestelproces? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. 

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.