Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Wat voor chocolade kan ik laten bezorgen in Assen?

kerstgeschenk personaliseren

Wil jij chocolade laten bezorgen in Assen? Ben je op zoek naar goede chocolade van een echte chocolatier? Kies dan voor Chocoladebezorgd! Dagelijks werken onze eigen chocolatiers aan het vervaardigen van heerlijke bonbons en andere chocoladecadeaus. Ze maken daarbij gebruik van de beste chocolade en de meest verse en verrassende ingrediënten. Als je een chocoladecadeau bij ons bestelt, dan weet je zeker dat je iets bijzonders laat bezorgen. Dat komt niet alleen door onze chocoladeproducten, maar ook door de rijke keus aan cadeauverpakkingen en kaarten voor een persoonlijke boodschap. Hebben we je benieuwd gemaakt naar onze chocolade? Wacht maar tot je een beschrijving leest van het assortiment, het water zal je in de mond lopen!

Het assortiment van Chocoladebezorgd

Chocoladebezorgd is niet zomaar een online winkel. Wij hebben echte chocolatiers in huis die dagelijks onze producten met de hand vervaardigen. Bovendien komen zij steeds weer met verrassende smaakcombinaties en ideeën. Als je op zoek bent naar een uniek cadeau, dan ben je bij ons daarom aan het juiste adres! Op onze website vind je bonbons, chocoladeharten en chocoladecadeaus voor de feestdagen, zoals een chocolade-ei en een chocoladeletter. De bonbons zijn ware kunstwerkjes, stuk voor stuk een ware smaaksensatie én een lust voor het oog. Wat dacht je van de smaken: Earl Grey, Kers-rode peper, Pecan noot of Karamel zeezout? Ook aan onze veganistische medemens hebben wij gedacht. De volgende bonbons zijn volledig zonder dierlijke ingrediënten gemaakt: Koffie, Kers- rode peper, Kokos en basilicum, Passievrucht en mango en Pinda. 

Wil je iets anders bestellen dan bonbons? Wat dacht je van een prachtig chocoladehart? Deze worden geheel met de hand gemaakt en met de meest heerlijke ingrediënten belegd als decoratie. Als voorbeeld noemen we een hart van witte melkchocolade, belegd met Bastogne koek, karamel en suikerhartjes, maar je kunt kiezen uit nog veel meer bijzondere smaakcombinaties. 

Chocolade bezorgen in Assen; het bestelproces

Wil je chocolade laten bezorgen in Assen? Bestel het dan bij Chocoladebezorgd! Kijk eens rustig op onze website naar ons assortiment. Als je bonbons wilt bestellen, kies dan eerst voor de grootte van de verpakking. Hierna kun je een keus maken uit 25 verschillende soorten bonbons. Maak een keus voor een wikkel en eventuele speciale boodschap. Hierna vul je de gegevens in en maak je de bestelling. 

Wil je iets anders bestellen dan bonbons? Kijk dan op de homepagina naar onze speciale thema’s. In deze thema’s worden alle mogelijke producten aangegeven. Als je bijvoorbeeld iets voor Moederdag wilt kopen, dan krijg je daar ook de mogelijkheid voor onze heerlijke chocoladeharten. Onze cadeauverpakkingen passen allemaal gewoon door de brievenbus, daar hoef je geen rekening mee te houden.

Heb je vragen over onze producten of over het bestelproces? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag! 

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.