Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Chocolade laten bezorgen in Delft? Kies voor Chocoladebezorgd!

minst ongezonde chocolade

Ben jij op zoek naar een leuk en origineel cadeau om iemand te feliciteren? Er zijn enorm veel momenten waarop je iemand kunt feliciteren; bij een nieuwe baan, op een verjaardag, wanneer iemand zich verloofd heeft of wanneer iemand een nieuwe woning heeft gekocht. Als je iemand op een unieke manier wilt feliciteren, dan doe je dit met een chocolade cadeau van Chocoladebezorgd! Of je nu in Delft woont of ergens anders in Nederland, Chocoladebezorgd zorgt dat het chocolade cadeau de volgende dag in de brievenbus wordt bezorgd.

Mogelijkheden chocolade cadeaus

Wil je iemand op een heerlijke manier verrassen? Kies dan voor een prachtig chocolade cadeau. Bij Chocoladebezorgd vind je enorm veel leuke chocolade cadeaus. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooi chocolade hart? Je kunt het chocolade hart bestellen met verschillende toppings, zoals confetti of marshmallows. Wij staan echter bekend om onze prachtige en heerlijke bonbons. Je kunt zelf een doosje bonbons samenstellen met de smaken die jij lekker vindt. Je kunt kiezen uit doosjes met 5, 10, 15, 24 of 35 bonbons. Geef aan welke smaken jij wilt – je kunt kiezen uit meer dan 20 smaken – en kies vervolgens een mooie verpakking.

Met de hand gemaakt

Woon jij in Delft of wil je chocolade laten bezorgen in Delft? Kies dan voor Chocoladebezorgd! Al onze chocolade wordt met de hand gemaakt door onze chocolatiers. Dit maakt dat alle chocolade cadeaus uniek zijn, of je nu kiest voor een doosje bonbons of een chocolade hart. De vloeibare chocolade wordt eerst in een mal gegoten, waarna de chocolade wordt versierd met heerlijke toppings. Wanneer de chocolade uitgehard is, wordt het verpakt in een luxe verpakking.

Kies je voor een doosje bonbons, dan kun je er zelf een verpakking bij uitkiezen en heb je de mogelijkheid om een gratis kaartje mee te sturen. Hier kun je dan jouw persoonlijke boodschap en jouw naam op plaatsen.

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een ander cadeau en dit laten bezorgen in Delft, zoals een lekkere chocoladereep of een chocolade hart. Onze chocolade harten zijn met verschillende toppings verkrijgbaar, zoals mini marshmallows, chocolade hartjes, zeezout karamel, noten en confetti.

Chocolade bestellen en bezorgen in Delft

Wil jij iemand feliciteren met een chocolade cadeau, maar heb je geen tijd om naar de stad te gaan? Bestel je chocolade dan heel gemakkelijk bij Chocoladebezorgd! Als je voor 17 uur bestelt heeft de ontvanger het de volgende dag in huis. Al onze chocolade cadeaus passen gewoon door de brievenbus, dus de ontvanger hoeft niet thuis te zijn om het cadeau in ontvangst te nemen.

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.