Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Chocolade laten bezorgen in Deventer? Kies voor Chocoladebezorgd!

kerstgeschenk personaliseren

Wie is er nu niet gek op chocolade? En hoe fijn is het als je een cadeau van chocolade krijgt? Er zijn zoveel gelegenheden waarop je iemand een heerlijk chocolade cadeau kunt geven; een verjaardag, een huwelijk, een geboorte, een nieuwe woning, een nieuwe baan, om iemand beterschap of sterkte te wensen. Eigenlijk hoef je niet eens een reden te hebben om iemand een chocolade cadeau te geven. Wil jij iemand verrassen met heerlijke chocolade in Deventer? Kies dan voor Chocoladebezorgd!

Assortiment Chocoladebezorgd

Bij Chocoladebezorgd kun je kiezen uit heerlijke chocolade cadeaus. Zo kun je bijvoorbeeld je eigen doos met bonbons samenstellen, maar het zijn niet zomaar bonbons. Al onze bonbons zijn met de hand gemaakt en zijn stuk voor stuk een kunstwerk. Daarnaast zijn ze voorzien van de meest heerlijke en unieke ingrediënten, zoals pistache, carrot cake, een combinatie van mango, gember en citroengras, karamel zeezout, een combinatie van matcha, groene appel en munt, beschuit met blauwe of roze muisjes of macadamia krokante rijst. Zo kun je kiezen uit meer dan 20 heerlijke smaken.

Een ander geweldig chocolade cadeau is ons met de hand gemaakte chocolade hart. De chocolatiers van Chocoladebezorgd decoreren jouw chocoladehart met verse ingrediënten, en dat proef je! Je kunt het hart bestellen in witte chocolade, pure chocolade of melkchocolade en kiezen uit verschillende toppings.

Het maakt niet uit wat de gelegenheid is, je kunt bij ons voor ieder moment heerlijke chocolade bestellen en laten bezorgen in Deventer. Verras je beste vriendin bijvoorbeeld met een mooi chocolade hart op haar verjaardag, of wens iemand beterschap met een doosje bonbons.

Chocolade laten bezorgen in Deventer

Heb je een keuze kunnen maken voor jouw chocolade cadeau? Kies dan zelf een mooie verpakking die past bij de gelegenheid en laat ons weten op welke datum de chocolade bezorgd moet worden in Deventer. Uiteraard bezorgen wij niet alleen in Deventer, maar in heel Nederland, België en Duitsland.

Al onze bonbons zijn met de hand gemaakt en zien er prachtig uit! Het is een uniek cadeau om te geven, helemaal omdat je ook nog eens kunt kiezen voor een prachtige verpakking met een persoonlijke boodschap. Zo kun je iemand bijvoorbeeld een doosje bonbons sturen met één van de volgende boodschappen:

  • ‘Ik lief jou’
  • ‘Sending you a piece of happiness’
  • ‘Happy Birthday’
  • ‘Thank you’
  • ‘Success you got this’

En nog veel meer!

Als je originele chocolade cadeau compleet is, dan kun je zelf de verzenddatum van je bestelling kiezen. Als je dit voor 17.00 doet, dan versturen we de chocolade nog dezelfde dag. Al onze chocolade cadeaus passen door de brievenbus; ideaal, want de ontvanger hoeft dus niet thuis te zijn om de heerlijke bonbons of het chocolade hart in ontvangst te nemen.

Dus; wil jij chocolade laten bezorgen in Deventer? Zoek dan niet verder en stel je eigen doos met bonbons samen bij Chocoladebezorgd!

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.