Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Chocolade bezorgen in Kerkrade; 10 goede redenen

chocolade in kerkrade

Woon jij in Kerkrade en ben je op zoek naar een speciaal cadeau? Heb je misschien gewoon trek in chocolade en wil je eens echt iets bijzonders voor jezelf bestellen? Kies dan voor Chocoladebezorgd! Bij ons kun je terecht voor heerlijke bonbons die niet alleen voor een smaaksensatie zorgen, ze zijn ook nog eens een traktatie voor het oog. 

Natuurlijk kun je ook op pad gaan om ergens goede chocolade te gaan kopen, maar chocolade laten bezorgen in Kerkrade geeft je vele voordelen. Wij geven je 10 goede redenen!

10 Goede redenen om chocolade te laten bezorgen

1: Bestellen vanuit je luie stoel.

Hoe handig is het om via je smartphone of laptop heerlijke bonbons te kunnen bestellen? Je hoeft niet meer op pad om op zoek te gaan naar een goede chocolatier. Chocoladebezorgd biedt alles wat je nodig hebt, gewoon online. 

2: Veel verschillende soorten bonbons.

Chocoladebezorgd bied je een groot assortiment aan verschillende soorten chocolade. Je kunt bij ons kiezen uit maar liefst 25 verschillende handgemaakte bonbons. Daarnaast bieden wij ook speciale chocoladecadeaus als chocoladeharten, letters en paaseieren. 

3: Unieke smaken en (h)eerlijke ingrediënten. 

Wij maken alleen gebruik van de beste chocolade en de meest verse ingrediënten. Wij vinden het bovendien een uitdaging om heerlijke en unieke smaken te creëren. Wat dacht je bijvoorbeeld van passievrucht-banaan, Baileys of koffie-tonkaboon?

4: De chocolade ziet er prachtig uit.

Onze producten brengen je niet alleen in extase vanwege de smaak, ze zien er ook nog eens als een lust voor het oog uit. De bonbons zijn zo mooi, dat het bijna zonde wordt om ze op te eten.

5: Chocolade voor speciale gelegenheden.

Ben je op zoek naar een cadeau voor een speciale gelegenheid? Geef dan een chocoladecadeau van Chocoladebezorgd. Wij bieden veel opties voor speciale gelegenheden zoals bijvoorbeeld een huwelijk of geboorte. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor feestdagen als Pasen, Sinterklaas en Kerst.  

6: Keuze uit verschillende cadeauverpakkingen.

Je kunt in onze webshop zelf kiezen voor de cadeauverpakking. Zo heb je helemaal zelf in de hand hoe het cadeau eruit komt te zien. We bieden een keus uit verschillende luxe verpakkingen en wikkels. 

7: Alles wordt met de hand gemaakt.

Al onze producten worden door onze eigen chocolatiers met de hand vervaardigd. Hierdoor is elke bonbon, chocoladehart, letter en paasei uniek! 

8: Ook bonbons voor vegans.

Vegans willen ook wel eens genieten van echte bonbons! Wij hebben enkele heerlijke bonbons samengesteld, speciaal voor mensen die geen dierlijke producten willen eten. 

9: De chocolade wordt in de brievenbus bezorgd.

Een van de nadelen van online bestellen is dat je thuis moet zijn om een pakket te ontvangen. Dat nadeel heb je niet als wij verzenden, want onze verpakkingen kunnen gewoon in de brievenbus. 

10: Chocolade is gewoon lekker!

Zeg nu eerlijk: Iedereen houdt toch van chocolade? Het is misschien wel het meest geliefde voedingsmiddel van de hele wereld. Met slechts een paar muisklikken heb je heerlijke bonbons in huis!

Chocolade bezorgen in Kerkrade

Ben je overtuigd geraakt van de voordelen van online chocolade bestellen? Wil je chocolade laten bezorgen in Kerkrade? Kies dan voor Chocoladebezorgd! Het bestelproces op onze website is heel eenvoudig. Heb je vragen over onze producten of over het bestelproces? Neem dan gerust contact met ons op, onze klantenservice helpt je graag! 

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.