Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Chocolade laten bezorgen in Leeuwarden? Kies voor Chocoladebezorgd!

suikerfeest-chocolade

Woon je in Leeuwarden en heb je trek in echte goede chocolade of wil je chocolade laten bezorgen in Leeuwarden? Kies dan voor Chocoladebezorgd! Bij ons vind je geen standaard bonbons of chocoladerepen. Onze eigen chocolatiers maken onze chocoladeproducten met de hand, daarbij gebruik makend van de beste chocolade en meest verse ingrediënten. Dat levert heerlijke chocolade op, dat er ook nog eens als een lust voor het oog uitziet. Dat geldt ook voor onze cadeauverpakkingen, wikkels en kaarten met een speciale boodschap. Als je kiest voor onze chocoladecadeaus, dan laat je echt iets speciaals bezorgen. 

Waarom chocolade laten bezorgen?

Als je goede chocolade wilt kopen voor jezelf of cadeau wilt geven aan iemand, dan zou je natuurlijk op zoek kunnen gaan naar een echte chocolatier. Maar wat is er nu makkelijk dan chocolade bestellen vanaf je laptop of je smartphone? Je kunt thuis alle tijd nemen om door ons heerlijke assortiment te scrollen. Wij hebben een constant aanbod van 20 heerlijke bonbons met unieke smaken. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Zwart Bes, Limoen Tijm en Vanille. Zie je hoe prachtig deze bonbons er bovendien uitzien? Daarnaast bieden wij ook enkele limited edition bonbons aan in bijzondere smaaksensaties. Je kunt dus altijd voor iets unieks kiezen, bij Chocoladebezorgd is niets standaard.

Een ander groot voordeel van chocolade laten bezorgen is dat onze cadeauverpakkingen allemaal gewoon in de brievenbus bezorgd worden. Dat geldt dus ook voor onze grote chocoladeharten! Als je heerlijke bonbons voor jezelf wilt bestellen of eens iets bijzonders wilt laten bezorgen aan een vriend, collega of familielid, kies dan voor een chocoladecadeau van Chocoladebezorgd. 

Chocolade bezorgen in Leeuwarden door Chocoladebezorgd

Chocoladebezorgd verstuurt chocoladecadeaus door heel Nederland, België en Duitsland. Wil je chocolade laten bezorgen in Leeuwarden? Kies dan voor Chocoladebezorgd! Bij ons vind je een enorm assortiment aan unieke handgemaakte bonbons. Bovendien maken wij gebruik van de beste chocolade en de meest verse ingrediënten. Op onze website kun je een keus maken uit verschillende verpakkingen. Daarna maak je een keus voor bonbons of één van de andere chocoladecadeaus. Geef aan wanneer en waar je het cadeau wilt laten bezorgen en wij versturen het zodat het op de juiste dag aankomt. Als je jouw cadeau voor 17:00 uur bestelt, dan versturen wij het nog dezelfde dag. 

Heb je vragen over onze producten of over het bestelproces? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag! 

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.