Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Chocolade laten bezorgen in Tilburg? Kies voor Chocoladebezorgd!

cadeau-voor-moeder

Wil je iemand op een originele manier bedanken, feliciteren of beterschap wensen? Waarom stuur je dan niet een keer een leuke brievenbus verrassing? Dat is toch veel leuker dan een berichtje te ontvangen via WhatsApp of Facebook? Maak iemand eens blij met een chocolade verrassing van Chocoladebezorgd! Woon je in Tilburg en wil je iemand op een leuke manier verrassen? Lees dan snel verder!

Brievenbus chocolade in Tilburg

Wil jij een heerlijke chocolade verrassing laten bezorgen in Tilburg? Bijvoorbeeld voor een housewarming of een verjaardag? Of wil je iemand zomaar eens in de watten leggen? Kies dan voor een chocolade cadeau van Chocoladebezorgd. Bij Chocoladebezorgd kun je jouw eigen doos bonbons samenstellen. Je kunt hierbij kiezen uit meer dan 20 smaken, zoals pistache, carrot cake, een combinatie van mango, gember en citroengras, karamel zeezout, een combinatie van matcha, groene appel en munt, beschuit met blauwe of roze muisjes of macadamia krokante rijst. Kijk rustig rond op onze website voor alle smaken.

Kies vervolgens een doosje met 5, 10, 15, 24 of 35 bonbons en begin deze te vullen door heel simpel jouw favoriete smaken aan te klikken. Ben je klaar met het samenstellen van jouw doosje met bonbons? Dan kun je een keuze maken uit verschillende verpakkingen, voor iedere gelegenheid hebben wij wel een speciale verpakking. Denk dan aan verpakkingen met teksten zoals:

  • ‘Ik lief jou’
  • ‘Van jou wil ik er nog wel eentje’
  • ‘Sending you a piece of happiness’
  • ‘Sending you love and chocolate’
  • ‘You choc this’
  • En simpele boodschappen als:
  • ‘Happy Birthday’
  • ‘Thank you’ en
  • ‘Success you got this’

Heb je een leuke verpakking gekozen? Maak het geheel dan af met een mooie kaart met jouw persoonlijke boodschap. Geef door wanneer je wilt dat wij je brievenbus chocolade bezorgen in Tilburg en wij maken het voor je in orde.

Gewoon door de brievenbus

Wist je dat al onze chocolade cadeaus gewoon door de brievenbus passen? Dat is een leuke verrassing op de deurmat! Handig ook, want de gelukkige ontvanger hoeft niet thuis te zijn om zijn of haar cadeau in ontvangst te nemen. Gepersonaliseerde chocolade cadeaus kun je tot 17 uur bestellen, zodat wij ze dezelfde dag meegeven aan de postbode.  Wil je liever dat we jouw chocolade versturen op een andere dag? Dat kan! Bij het afrekenen selecteer je zelf een verzenddatum. Dus; wil je chocolade laten bezorgen in Tilburg? Kies dan voor Chocoladebezorgd!

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.