Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Chocolade laten bezorgen in Zoetermeer? Kies voor Chocoladebezorgd!

brievenbuscadeau chocolade

Wat is een leukere manier om iemand te bedanken dan met chocolade? Wil je iemand een bedankje sturen? Bijvoorbeeld omdat diegene je geholpen heeft met je verhuizing? Of omdat iemand gewoon altijd voor je klaar staat in moeilijke tijden? Chocolade is dé manier om iemand te bedanken. Naar wie je ook een chocolade cadeau wilt sturen, bij Chocoladebezorgd vind je altijd het perfecte cadeautje! En je bestelt het ook nog eens heel gemakkelijk vanuit je luie stoel, gewoon online in onze webshop. Wil je iemand verrassen met een heerlijk chocolade cadeau in Zoetermeer? Lees dan snel verder.

Zeg ‘bedankt’ met chocolade

Wil je iemand in het zonnetje zetten? Doe dit dan met een chocolade cadeau van Chocoladebezorgd. Je kunt bij ons bijvoorbeeld een doosje bonbons samenstellen; heerlijke handgemaakte bonbons met de meest verrassende smaakcombinaties. Of wat dacht je van een mooi chocoladehart met een heerlijke topping?

In onze webshop kun je kiezen uit verschillende heerlijke chocolade cadeaus. Onze bonbons zijn bijvoorbeeld allemaal met de hand gemaakt en zien eruit als kleine kunstwerken. Ze zijn allemaal voorzien van heerlijke smaken, zoals pistache, carrot cake, een combinatie van mango, gember en citroengras, karamel zeezout, een combinatie van matcha, groene appel en munt, beschuit met blauwe of roze muisjes of macadamia krokante rijst. Kijk rustig rond op onze website voor alle smaken.

Je kunt kiezen uit verschillende doosjes, met 5, 10, 15, 24 of 35 bonbons. Wanneer je jouw eigen doosje bonbons hebt samengesteld, kun je kiezen uit een mooie verpakking met een ‘bedankt’ boodschap. Uiteraard hebben voor alle andere gelegenheden ook een passende verpakking. Maak je bestelling af met een persoonlijke kaart en laat ons weten wanneer je het chocolade cadeau wilt laten bezorgen in Zoetermeer.

Bezorgd in de brievenbus

Wist je dat onze chocolade cadeaus gewoon door de brievenbus passen? Of je nu kiest een voor doosje bonbons of een chocolade hart; alles wordt gewoon bezorgd op de deurmat. Zo hoeft de gelukkige ontvanger niet thuis te zijn om het heerlijke cadeau in ontvangst te nemen. Woon je in Zoetermeer of wil je iemand bedanken die in Zoetermeer woont? Kies dan voor Chocoladebezorgd. Succes verzekerd!

Natuurlijk leveren wij niet alleen in Zoetermeer. Chocoladebezorgd levert in heel Nederland, maar ook in België en Duitsland. Geef je je bestelling voor 17 uur door, dan wordt het de volgende dag bezorgd.

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.