Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Chocolade bezorgen in Zwolle? Kies voor Chocoladebezorgd!

bedankt-uitschrijven

Wil je chocolade laten bezorgen in Zwolle? Ben je op zoek naar een heerlijk cadeau voor je geliefde, je moeder, een familielid, vriend of gewoon voor jezelf? Kies dan voor chocoladecadeau van Chocoladebezorgd! Wij bezorgen onze unieke handgemaakte bonbons en speciale chocoladecadeaus door heel Nederland, België en Duitsland. Eén van onze speciale producten is een chocoladehart, een erg leuke verassing om aan iemand te schenken. 

Voor wie is een chocoladehart geschikt?

Een chocoladehart is een heerlijk cadeau om iemand te schenken, je kunt er echt iemand mee verassen. De chocoladeharten van Chocoladebezorgd worden met de hand gemaakt van (h)eerlijke chocolade. Wij maken daarbij gebruik van de beste chocolade en verse ingrediënten. Het resultaat is een prachtige smaakbelevenis. Je kunt het hart bestellen in melk-, pure of witte chocolade. 

Wil je chocolade bezorgen in Zwolle en het liefst zo’n chocoladehart? Misschien vraag jij je dan af voor wie of welke gelegenheid een hart geschikt is. De chocoladeharten zijn eigenlijk voor alle speciale gelegenheden geschikt. Je kunt iemand een hart onder de riem steken in een moeilijke tijd of juist als vrolijke noot voor een verjaardag. Andere mooie gelegenheden zijn Moederdag en natuurlijk Valentijnsdag. 

Als jij je bestelling hebt gedaan dan gaan onze chocolatiers aan de slag met het chocoladehart. Als eerst gieten zij de chocolade naar wens in een hartvorm. Daarna decoreren zij deze met verrukkelijke verse ingrediënten. De harten worden dus altijd met de hand gemaakt en zijn daarom altijd uniek! Wil je een idee krijgen van de mogelijkheden? Wat dacht je van een melkchocolade hart voorzien van goudpoeder, pecan noten en koffieboontjes? Een hart van witte chocolade met Bastogne koek, karamel en suikerhartjes? Hou je meer van pure chocolade? Een combinatie met frambozen, karamel en hazelnoten levert een ware smaaksensatie op! Maar natuurlijk zijn alle combinaties van verschillende chocoladesoorten mogelijk! Heb je jouw chocoladehart samengesteld? Maak het dan af met een luxe cadeauverpakking en een persoonlijke kaart. 

Chocolade bezorgen in Zwolle; wat zijn de mogelijkheden?

Als je chocolade wilt laten bezorgen in Zwolle, dan kun je bij ons natuurlijk niet alleen terecht voor een chocoladehart. Wij bieden speciale chocoladecadeaus voor verschillende gelegenheden, maar we staan vooral bekend om onze heerlijke bonbons. Deze bonbons worden vanzelfsprekend ook door onze chocolatiers met de hand gemaakt. Je kunt kiezen uit maar liefst 25 verschillende unieke smaakcombinaties. Wat dacht je bijvoorbeeld van Earl Grey, carrotcake, likeur 43 of Yuzu? Heerlijke bonbons van de beste cacaobonen, met verse en unieke ingrediënten, met de hand gemaakt door onze eigen chocolatiers en gewoon thuisbezorgd; dat is toch het mooiste cadeau dat je kunt ontvangen? 

Het bestelproces op onze website is heel eenvoudig: Kies een verpakking naar wens, maak een keus uit onze heerlijke bonbons, voeg een cadeauverpakking of kaart toe en vul het bezorgadres in! Het chocoladecadeau wordt dan gewoon in de brievenbus bezorgd. 

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.