Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Chocolade en rood; een liefdevolle en warme combinatie

chocolade-man

Als je aan chocolade denkt, aan welke kleuren denk je dan? Zie je dan onmiddellijk de kleuren van pure chocolade, melkchocolade en witte chocolade voor je? Of denk je dan aan een andere kleur, zoals rood? Op één of andere manier passen rood en chocolade goed bij elkaar. In dit artikel kun je lezen waarom de twee zo goed aansluiten bij elkaar, voor welke gelegenheden de combinatie ideaal is en wat voor heerlijke chocolade je met een rode kleur bij Chocoladebezorgd kunt bestellen. 

Waarom passen chocolade en rood zo goed bij elkaar?

Er zijn drie redenen waarom chocolade en rood zo goed bij elkaar passen. De eerste reden is het belangrijkst in ons leven: Liefde. Rood is de kleur van passie, warmte en liefde. De kleur komt terug in het bekende rode hart. Als je verliefd bent op iemand of als je van iemand houdt, dan geef je een cadeau waar vaak de kleur rood in zit. Dan kun je bijvoorbeeld denken aan rode rozen op Valentijnsdag. Hetzelfde gaat op voor chocolade. Als je een chocolade cadeau geeft, dan geef je eigenlijk je hart cadeau, je verklaart als het ware je liefde aan de ontvanger. 

Een andere reden waarom chocolade en rood zo goed bij elkaar passen zijn de kleuren. De donkere kleur van pure chocolade, het lichtbruine genot van melkchocolade en de romige uitstraling van witte chocolade; alle drie passen ze geweldig bij verschillende tinten rood. Deze combinaties leveren bovendien heerlijke smaaksensaties op. Dat is dan ook de laatste reden waarom chocolade en rood zo’n mooi stel zijn. Wat dacht je van pure chocolade en aardbei? Witte chocolade en framboos of melkchocolade met kersen of rode peper? Loopt het water je al in de mond?

Bij welke gelegenheden horen chocolade en rood?

Gelukkig zijn er veel gelegenheden die reden geven om chocolade en rood met elkaar te combineren. Zo leveren de twee een perfect cadeau op voor een verjaardag, een teken van dankbaarheid op Moederdag, een warme attentie op kerst en natuurlijk een verklaring van liefde op Valentijnsdag. 

Er zijn natuurlijk nog veel meer redenen om goede chocolade te bestellen. Bij Chocoladebezorgd kun je verschillende bonbons en andere chocoladecadeaus bestellen waar de kleur rood in terug komt. 

Het rode chocoladeassortiment bij Chocoladebezorgd

De chocolade van Chocoladebezorgd wordt gemaakt door echte chocolatiers. Dat zie je en proef je terug in heerlijke bonbons en andere chocoladecadeaus. In de volgende bonbons worden chocolade en de kleur rood gecombineerd:

  • Hazelnoot, framboos en viool (Limited Edition);
  • Kers en rode peper;
  • Cashewnoot;
  • Passievrucht en banaan;
  • Cookie karamel.

Je kunt ook unieke chocoladecadeaus bij ons bestellen zoals een chocoladehart. Deze beleggen we met verse ingrediënten zoals framboos. Ook dat levert een mooie combinatie op tussen rood en chocolade. 

Chocolade bestellen

Wil jij chocolade bestellen waar de kleur rood in terugkomt? Zoek je een mooi cadeau voor Moederdag, voor kerst of wil je laten weten hoeveel je van iemand houdt? Kijk dan eens in het enorme assortiment van Chocoladebezorgd. Al onze producten worden met de hand gemaakt door onze eigen chocolatiers. Ons assortiment bonbons bestaat uit 25 soorten, waarvan 5 een limited edition zijn. Lijkt één van deze 5 je wel wat? Wees er dan snel bij! 

Bestellen bij ons werkt heel eenvoudig. Kies een verpakking naar keus, maak dan een keus uit onze bonbons of chocoladecadeaus, zoek een mooie wikkel uit en vul je gegevens in. Wij versturen het cadeau dan op de gewenste dag naar de aangegeven locatie. Bestel je voor 17:00 uur? Dan kunnen we het vandaag nog opsturen. Heb je vragen over de producten of het bestelproces? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag! 

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.