Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Chocolade: Het ultieme eindejaarsgeschenk

Het eindejaarsgeschenk is een krachtig marketingmiddel. Des te belangrijker om het goede cadeau te kiezen. Een blije klant is immers een klant die terugkomt. Met een chocolade relatiegeschenk sla je de plank nooit mis. Een lekkere chocoladeletter of doos luxe kerstbonbons doet het altijd goed. Als je bedrijfslogo er dan ook nog eens opstaat, kan zo’n eindejaarsgeschenk helemaal niet meer stuk.

Waarom is chocolade het beste relatiegeschenk?

Eindejaargeschenken zijn al snel een beetje cliché en afgezaagd. Mensen verzeilen vaak in dezelfde cadeaus en dit zijn dan ook nog eens cadeaus waar men niet heel veel aan heeft. Denk bijvoorbeeld aan pennen, kalenders, bidons en shirtjes die allen in de kast worden gelegd en daar sporadisch nog uitkomen. Het zijn goedbedoelde cadeaus, maar ze spreken vaak niet heel erg tot de verbeelding.

Chocolade als eindejaarsgeschenk doet dat wel. Indien de chocolade een beetje bijzonder is ten minste. Onze chocolade is heel erg bijzonder en ook nog eens bijzonder lekker. Wij hebben allerlei bonbons en andere chocolade die mensen versteld doet staan door de overweldigende smaak. Dit is natuurlijk wat je wil bereiken met een eindejaarsgeschenk. Nog een voordeel; echt bijna iedereen houdt van chocolade of bonbons. Toch iemand die het niet lekker vindt? Dan kan hij/zij altijd een geliefde of naaste er nog blij mee maken. Dit is met veel andere cadeaus een heel ander verhaal.

chocolade eindejaarsgeschenk

Chocolade eindejaarsgeschenk: voor ieder wat wils

Bij Chocoladebezorgd kun je een chocolade eindejaarsgschenk naar eigen inzicht samenstellen. Onze luxe kerstchocolade is daar zeer geschikt voor. We hebben kerstbonbons met diverse verrukkelijke vullingen, maar ook fraai gedecoreerde kerstbomen en -kransen in verschillende smaken. Ook ons Sinterklaasassortiment is goedgevuld. De chocoladeletters bereiden we niet alleen in melk of puur, maar bijvoorbeeld ook in de populaire karamel-zeezout en Ruby varianten.

Chocolade relatiegeschenk met logo

Een eindejaarsgeschenk van chocolade heeft nog meer impact als je bedrijfslogo erop staat. Ook dat is bij Chocoladebezorgd geen enkel probleem. Zo kunnen we chocoladeletters voorzien van een eetbaar schildje met bedrijfsnaam of logo. Voor de bonbondoosjes maken we een hoesje waarop jullie bedrijfslogo, beeldmerk of tekst is gedrukt. Zo geef je een chocolade eindejaarsgeschenk dat helemaal is afgestemd op de huisstijl van je onderneming.

Tips voor het samenstellen van een chocolade eindejaarsgeschenk

Bij Chocoladebezorgd valt er heel wat te kiezen. Een paar tips voor het samenstellen van het ultieme eindejaarsgeschenk:

  • Stem je chocolade relatiegeschenk zoveel mogelijk af op de ontvanger. Is die ene werknemer dol op puur? Dan geef je hem natuurlijk geen melkchocoladeletter. Heeft een klant een notenallergie? Geen hazelnotenbonbons in het doosje!
  • Wil je meerdere klanten of collega’s bonbons sturen, dan is een doosje met allerlei verschillende smaken de beste optie. Zo zit er altijd iets bij waar de ontvanger blij van wordt.
  • Ook leuk: kies bonbons in de kleur die passen bij je bedrijfslogo. Onze handgemaakt bonbons hebben verschillende kleuren, variërend van zonnig geel tot vrolijk rood met witte spikkels. Op verzoek kunnen we onze bonbons natuurlijk ook een ander kleurtje geven.
  • Bonbons met een gouden gloed (hazelnoot) doen het goed als stijlvol kerstcadeau. Met een persoonlijk kaartje erbij is dit een perfect eindejaarsgeschenk.

Originele chocolade relatiegeschenken

Wil je echt opvallen met je chocolade relatiegeschenk, bestel dan een doosje bonbons met een gepersonaliseerde verpakking. Overigens hoef je echt niet te wachten tot Sinterklaas of kerst om een chocolade relatiegeschenk te sturen. Verras je klanten bijvoorbeeld eens met een doosje Halloween chocolade met logo. Succes gegarandeerd!

Chocolade met logo laten verzenden

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Wij kunnen je chocolade eindejaarsgeschenken rechtstreeks versturen naar jullie klantenbestand. Dat scheelt weer een hoop werk en bovendien hoeft de chocolade dan niet twee keer op transport. Dit bespaard natuurlijk een hoop co2 uitstoot en dat vinden bij bij Chocoladebezorgd belangrijk. Uiteraard worden alle geschenken feestelijk verpakt. Heb je vragen over onze chocolade eindejaarsgeschenken, bel of mail ons dan even. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden!

chocolade eindejaarsgeschenk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.