Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Blue monday bonbons

Vandaag is het Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Voel jij je vandaag treurig, neerslachtig of zijn je goede voornemens al mislukt? No worries. Ook al is het vandaag licht bewolkt en blijft het droog, met deze 3 tips sleur je jezelf, je collega of je beste vriend door deze deprimerende dag heen.

Ontspan & Relax

Zoek ontspanning. Werk een halve dag en neem de middag lekker vrij. Een middagje quality-time met jezelf. Plof neer op de bank met een heerlijk stuk chocolade en kijk je favoriete Netflix serie. Onze tip: Kijk Chef’s table Seizoen 4. Dit seizoen draait helemaal om patisserie. Helemaal fijn als je een echte zoetekauw bent.

Chocolade is het beste medicijn

Chocolade maakt gelukkig! Chocolade bevat namelijk het stofje endorfine. Dit stofje zorgt ervoor dat we ons gelukkiger voelen. Door vandaag dus een stukje chocolade te eten wordt er endorfine in je hersenen aangemaakt. Onze hersenen vinden het een prettige ervaring als chocolade smelt op onze tong. Hierdoor wordt er nog meer endorfine aangemaakt en zul jij je dus nog gelukkiger voelen. Tip: Pure chocolade zorgt ervoor dat je hersenen meer endorfine aanmaken. Eet dus alleen de pure variant 🙂

Denk niet alleen aan jezelf

Niet alleen voor jou maar misschien ook voor je vrienden of je collega’s is het vandaag een deprimerende dag. Ken jij iemand die wel een extra steuntje in de rug kan gebruiken? Verras hem of haar dan met een heerlijke doos chocolade en wat lieve woorden. En help diegene de rest van januari doorkomen. Tip: Selecteer de favoriete bonbon smaken van de ontvanger en verstuur vandaag een chocolade cadeau per post!

Bonbons bestellen, chocolade cadeau
Passievrucht bonbons… Kies je favoriete smaken!
Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.