Chocolade met logo

Geef chocolade met logo cadeau en laat een goede indruk achter bij uw relaties en klanten. Wij personaliseren uw chocolade geschenk tot het perfecte cadeau van chocolade. Door onze kleinschaligheid kunnen wij snel inspelen op de wensen van de klant. Ook kleine aantallen is bij ons dus geen probleem.

Wij maken oa. paaseieren met logo, chocolade paashazen met logo, chocoladeletters met logo en kerstgeschenken van chocolade 

Bekijk hier het chocolade met logo assortiment.

Chocolade met logo als prachtig relatiegeschenk

Chocolade met logo is het perfecte geschenk om personeel, relaties en klanten te verrassen. Het visitekaartje van uw bedrijf. Gebruik het om uw bedrijf te promoten of om relatie en klanten te bedanken voor een fijne samenwerking.  Wij leveren uitsluitend hoogwaardige kwaliteit producten gemaakt van de beste ingrediënten. Als ambachtelijk bedrijf is het onze insteek en passie om gebruik te maken van beste kwaliteit ingrediënten. Zo kunnen wij uw bedrijf voorzien van het allerlekkerste relatiegeschenk.

Chocolade geschenk voor elke gelegenheid

Wij hebben chocolade geschenken voor elke gelegenheid zoals pasen, kerst, sinterklaas. Maar ook chocolade geschenken voor bijvoorbeeld Secretaressedag en Valentijnsdag. Al deze chocolade is te voorzien van uw bedrijfslogo of persoonlijke wens.  Wij maken uw chocolade geschenk op maat!