Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Chocoladecadeaus voor Kerstmis: zo sla je de plank nooit mis

Ben jij al helemaal klaar voor de kerst, of mis je nog wat cadeautjes? Mocht je inspiratie nodig hebben: chocoladecadeaus voor kerstmis vallen altijd in de smaak! Een lekker doosje bonbons doet het altijd goed. Niet alleen bij de chocoholic, maar ook bij vrienden of familieleden die ‘alles al hebben’ of ‘niks hoeven’. Maar welk chocoladecadeau geef je aan wie? Wij hebben tips!

Chocoladehart

Hoezo, last Christmas I gave you my heart? Deze Kerstmis doe je dat gewoon weer! Een groot chocoladehart wel te verstaan, compleet met persoonlijke tekst. ‘Ik hou van jou’ is natuurlijk altijd goed. Maar ‘Merry Christmas’ kan ook, als je het wat algemener wilt houden. Met dit ultiemen chocoladecadeau voor Kerstmis kan jouw kerstavond niet meer stuk!

Chocolade met een borreltje

Bonbons met een likeurtje zijn natuurlijk geschikt voor alle 18-plussers, maar stiekem doe je oudere mensen hier een groot plezier mee. Geef je opa bijvoorbeeld een doosje bonbons met Baileys, een Ierse, romige likeur. Zal hij zeker waarderen! Wil je opa niet helemaal tipsy aan het kerstdiner hebben, dan is het misschien verstandig om er wat lekkere bonbons met koffiesmaak bij te doen…

Chocoladecadeau op afstand

Kerstmis is een tijd van gezellig samenzijn. Maar soms lukt dat gewoon niet. Als je ver van je familie of vrienden woont bijvoorbeeld, of als je moet werken met kerst. In dat geval kun je natuurlijk een chocoladecadeau laten opsturen. We hebben bijvoorbeeld prachtige, kleurige kerstbonbons in een mooie verpakking. Of wat dacht je van zo’n fijne chocolade kerstboom? Kunnen ze heerlijk van snoepen na het kerstdiner of bij de koffie. Zo ben je er toch een beetje bij. Uiteraard kun je er nog een leuk kaartje met je eigen tekst bij doen.

Voor de Kerstman met haast

Geen tijd gehad om chocoladecadeaus voor Kerstmis te bestellen? Geen stress! Met onze lastminute chocolade service heb je in no time het perfecte kerstcadeau in huis. Kies voor onze prachtige doosjes bonbons ‘Our Favourites’ of ga voor een prachtig doosje gesorteerde ambachtelijke bonbons. Bestel je ze voor 17:00 uur, dan gaan ze dezelfde dag nog mee in de post.

Waar je ook bent, wat je ook doet: het team van Chocoladebezorgd.nl wenst je een heerlijk kerstfeest!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.