Chocoladeletters met logo bestellen

Het jaar vliegt voorbij en voordat je er erg in hebt is het alweer Sinterklaas. Medewerkers vinden het steeds belangrijker om gewaardeerd te worden voor het werk wat ze dag in dag uit verzetten. Het is weer tijd om ze eens goed in het zonnetje te zetten en onze prachtige chocoladeletters met logo te bestellen. Een goede afsluiting van het jaar is een goed begin van frisse start in 2019.

Voor Sinterklaas kun je bij ons prachtige chocoladeletters met of zonder logo bestellen. Een luxe chocoladeletter geheel naar jullie smaak. Je hebt de keuze uit alle letter van het alfabet, een logo op de chocoladeletter of een gepersonaliseerde verpakking bij een afname van meer dan 100 stuks.

Je kunt onze chocoladeletters al vanaf 1 stuk bestellen. 

chocoladeletters met logo

Chocoladeletter (smarties) 200 à 220 gram 

Lekker feestelijk! Deze chocoladeletter heeft een extra feestelijk tintje en is versierd met mooie gekleurde smarties en een chocolade sinterklaasje.  Een letter die er een echt sinterklaasfeest van maakt!

chocoladeletters met logo bestellen

Chocoladeletter (standaard) 200 à 220 gram 

Deze prachtige handgemaakte chocoladeletter is versierd met kleurrijke bloemetjes, hazelnoten en een chocolade sinterklaasje.

chocoladeletters-met-logo-hazelnoot

Chocoladeletter (hazelnoot) 200 à 220 gram 

Een klassieke chocolade combinatie. Deze chocoladeletters is versierd met smaakvolle hazelnoten en een chocolade sinterklaasje. Een perfecte smaakcombinatie.

chocoladeletters-zeezout-karamel-met-logo

Chocoladeletter (zeezout karamel) 200 à 220 gram 

De zeezout karamel chocoladeletter is onze meest verkochte chocoladeletters. De combinatie van romige chocolade, karamel blokjes en een vleugje zout zorgt voor een echte smaak explosie.

chocoladeletters koffiebonen

Chocoladeletter (koffie) 200 à 220 gram 

Een fantastische chocolade combinatie. Deze chocoladeletter is versierd met knapperige koffiebonen en een vrolijk sinterklaasje.

Ruby chocoladeletter

Ruby Chocoladeletter

De nieuwe chocolade smaak van 2018. Ruby is de nieuwe chocolade smaak van het merk Callebaut. Deze roze chocolade heeft een frisse en fruitige smaak met lichte tonen van rood fruit. Deze chocoladeletter is gedecoreerd met pistasche noten en kan voorzien worden van jullie bedrijfslogo.

 

PEPERNOTEN BESTELLEN

Chocolade pepernoten

Leuke zakjes chocolade pepernoten. Ideaal om cadeau te geven aan personeel of als lekkernij op kantoor.

Offerte aanvragen voor chocoladeletters

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een prijsindicatie. Binnen 24 uur een offerte op maat.

chocoladeletter-met-logo-verpakt

Originele chocoladeletters met logo

Originele chocoladeletters met jullie logo bestellen? Een chocoladeletter met jullie beeldmerk. Dit kan gemakkelijk en snel via onze website. Zodra wij jullie bestelling hebben ontvangen gaan onze chocolade specialisten aan de slag. Van de beste kwaliteit chocolade maken zij voor jullie de perfecte chocoladeletters.

Luxe sinterklaas verpakking

De chocoladeletters worden verpakt in een in zwart doosje en voorzien van een feestelijke sinterklaas wikkel. Liever een customized sinterklaas wikkel? Dat kan al bij een afname  100 stuks. Teven is het mogelijk om elke chocoladeletter te voorzien van een gratis kaartje met tekst.

Chocoladeletters versturen naar meerdere adressen

Willen jullie graag chocoladeletters versturen naar meerdere adressen? Dat kan! Wij versturen de chocoladeletters per pakket post zodat ze onbeschadigd aankomen bij de gelukkige ontvangers. De kosten hiervan bedragen €4,95 per adres. Om het voor jullie gemakkelijk te maken kun je per e-mail een excel lijst met adressen aanleveren.