Neem contact met ons op

Informatie

Vragen over ons product of service? Neem dan contact met ons op. Wij streven er na om binnen 24 uur antwoord te geven.

Ons adres

Schutstraat 33
7907CA Hoogeveen
Email: info@chocoladebezorgd.nl
K.V.K. 63855119

Bel ons: 0528-522132

Luxe Chocoladeletters met logo voor bedrijven

chocoladeletters met logo

Chocoladeletters met logo bestellen

Op zoek naar  originele luxe chocoladeletter met logo? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken ze ambachtelijk in eigen Bakkerij. Vraag een offerte aan of bestel uw chocoladeletters met logo  direct.

Bedrijfslogo op Chocoladeletter

Alle letters mogelijk

Maatwerk mogelijk!

Onze staffelprijzen

Hoeveelheid Prijs
0-40 €7,95
40+ €7,50
100+ €6,95
250 + €6,70
500+  €6,25

Chocoladeletters met logo

Chocoladeletters met logo op maat!

Verras uw personeel, relaties of klanten met onze luxe chocoladeletters met logo. Als ambachtelijk en chocoladeletters met logokleinschalig bedrijf kunnen wij snel inspelen op de wens van de klant. Bij ons hoeft u geen grote aantallen te bestellen en lang te wachten op uw product. Onze chocoladeletters met logo worden op locatie met de hand gemaakt in onze eigen ambachtelijke banket bakkerij. Door zelf bij het proces betrokken te zijn kunnen wij een hoogwaardige kwaliteit aan chocoladeletters met logo leveren. Ons bedrijf staat voor eerlijk, duurzaam, uniek en een lekker product.

Onze Staffelkortingen

Hoeveelheid Prijs
100+ €6,95
250+ €6,70
500+ €6,25
1000+ €5,70

 

OFFERTE AANVRAGEN

 

chocoladeletters met logo
Hoe bestel ik een chocoladeletter met logo

Een unieke chocoladeletter met logo voor uw relaties of personeel bestellen? Dat kan eenvoudig en snel, upload uw logo, kies uw favoriete chocolade smaak en voeg Gratis een persoonlijk kaartje toe met tekst. Wij drukken uw logo op witte chocolade en decoreren die op de chocoladeletters. Uw logo zal perfect zichtbaar zijn.

Speciale wensen? 

Heeft u speciale wensen omtrent uw chocoladeletters ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We kunnen dan samen de mogelijkheden bespreken. Tevens kunt u uw chocoladegeschenken per Ideal, creditcard of per overboeking betalen.