Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Chocoladeletter versturen

Chocoladeletters versturen naar familie, vrienden of collega’s? Bij Chocoladebezorgd kun je alle (chocolade)letters van het alfabet bestellen. De chocoladeletter P van Pieter en de letter N van Nicole: bij ons is alles mogelijk! Kies uit pure, melk of witte Callebaut chocolade en een vrolijke topping van bijvoorbeeld noten, frambozen of zeezout karamel. Dagelijks maken onze chocolatiers de lekkerste chocoladeletters van (h)eerlijke Callebaut chocolade uit België. Wij versturen zowel chocoladeletters naar huisadressen als bedrijfsadressen.

Zakelijke (chocolade)letters van het alfabet bestellen? Bekijk hier de mogelijkheden voor bedrijven .

chocoladeletters alfabet

Chocoladeletter versturen als relatiegeschenk 

Onze chocoladeletters zijn perfect geschikt om als brievenbus cadeau te versturen. Verras alle hardwerkende collega’s en relaties daarom met een originele chocoladeletter. Kies uit alle (chocolade)letters van het alfabet in pure, melk of witte chocolade en kies uit een van onze vrolijke toppings. Personaliseer je sinterklaasgeschenk en kies voor een luxe chocoladeletter met logo. Liever zelf een cadeauverpakking ontwerpen? Ook dat kan, mits je meer dan 30 chocoladeletters bestelt. 

Om het zowel voor jou als ons gemakkelijk te maken kun je de bestellingen vanaf 10 stuks per e-mail bij ons plaatsen. Lever een excellijst met de gewenste letters aan en wij doen de rest. 

Met een relatiegeschenk van Chocoladebezorgd verstuur je een handgemaakte chocoladeletter gemaakt van (h)eerlijke Belgische Callebaut chocolade. Deze letter ziet er niet alleen prachtig uit, ook de smaak is voortreffelijk! 

Chocoladeletters alfabet: van  A t/m Z

Als je een chocoladeletter naar je beste vriend of vriendin verstuurt, wil je natuurlijk wel de eerste letter van zijn naam versturen. Daarom maken wij elke chocoladeletters van het alfabet! Kies jouw gewenste letter, selecteer een chocoladesmaak en kies jouw favoriete topping. Als klap op de vuurpijl kun je nog een leuk kaartje toevoegen met persoonlijke tekst. Of je nu de letter B van Bas bestelt of de chocoladeletter A van Anita: bij ons bestel je alle chocoladeletters van het alfabet! 

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.