100% Handmade!

Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Chocoladeletters versturen

Chocoladeletters versturen naar familie, vrienden of personeel. Bij ons kun je alle letters van het alfabet bestellen. De chocoladeletter P van Pieter en de letter N van Nicole. Chocoladebezorgd maakt het mogelijk. Want wie is er nu niet gek op onze luxe handgemaakte chocoladeletters. Dagelijks maken onze medewerkers de lekkerste chocoladeletters van de beste kwaliteit Callebaut chocolade uit België. Wij versturen zowel chocoladeletters naar particuliere als zakelijke klanten.

Zakelijke chocoladeletters bestellen? Bekijk hier de mogelijkheden voor bedrijven 

chocoladeletters versturen

Chocoladeletter versturen als relatiegeschenk 

Onze chocoladeletters zijn perfect geschikt om als brievenbus cadeau te versturen. Verras alle hardwerkende thuiswerkers daarom met een originele chocoladeletter. En wist je dat wij alle letters van het alfabet maken? Zo kun je Margriet van de administratie de chocoladeletter m cadeau geven en geef je Jaap van de technische dienst de letter J cadeau. 

Om het zowel voor jou als ons gemakkelijk te maken kun je de bestellingen vanaf 10 stuks per e-mail bij ons plaatsen. Lever een excellijst met de gewenste letters aan en wij doen de rest. 

Met een relatiegeschenk van Chocoladebezorgd verstuur je een handgemaakte chocoladeletter gemaakt van echte Belgische chocolade. Deze letter ziet er niet alleen prachtig uit. Ook de smaak is voortreffelijk. 

Chocoladeletters van  A t/m Z 

Als je een chocoladeletter naar je beste vriend of vriendin verstuurd dan wil je natuurlijk wel de eerste letter van zijn naam versturen. Daarom maken wij elke letter van het alfabet op bestelling. Kies je gewenste soort letter en selecteer een letter van het alfabet. Als klap op de vuurpijl kun je er nog een leuk kaartje met tekst aan toevoegen. Of je nu de letter B van Bas besteld of de chocoladeletter A van Anita. Wij maken er altijd een feestje van. 

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal