Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

De beste chocoladeletters: een ware smaakexplosie

Op zoek naar de beste kwaliteit chocoladeletters? Kies uit het grote assortiment unieke en handgemaakte chocoladeletters. Verkrijgbaar in iedere smaak en elke letter van het alfabet. Bestel nu de beste chocoladeletters en geniet van de smaakexplosie.

Hoe maken we de beste chocoladeletters?

De beste chocoladeletters worden met veel zorg en vakmanschap gemaakt. Dit zit hem voornamelijk in de ingrediënten en het productieproces.

Dagelijks zijn de chocoladespecialisten van Chocolade Bezorgd druk bezig met het maken van de lekkerste chocoladeletters.

Naast het productieproces wordt er ook aandacht besteed aan het kiezen van de beste ingrediënten voor de chocoladeletters. De chocoladeletters worden gemaakt van heerlijke Belgische Chocolade en met de lekkerste toppings.

Wat maakt een chocoladeletter tot de beste chocoladeletter?

Een chocoladeletter kan op twee manieren worden gemaakt: gegoten in mallen of met de hand gespoten. Grote fabrikanten gebruiken mallen, maar echte chocoladespecialisten spuiten de letters met de hand.

Zoals je hebt kunnen zien spuiten we handmatig elke chocoladeletter direct in de verpakking. De letter wordt ook in de verpakking versiert met verschillende toppings, zoals karamel zeezout of hazelnoot.

Maar de basis begint natuurlijk bij het soort chocolade. En voor heerlijke chocolade heb je dus (h)eerlijke cacao bonen nodig. Onze chocoladeletters zijn gemaakt van eerlijke Belgische Callebaut chocolade.

Callebaut chocolade is UTZ gecertificeerd en van hoogwaardige kwaliteit. Door te kiezen voor Callebaut chocolade ondersteun je de cacaoboeren. Onze chocolade helpt het levensonderhoud van duizenden cacaoboeren en hun families te verbeteren.

Zo creëren we de beste chocoladeletters voor iedereen!

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.