Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Wat zijn mooie gelegenheden om gele chocolade te bestellen?

Ben je op zoek naar chocolade, maar dan het liefst in de kleur geel? Alle kleuren hebben een betekenis en staan ergens voor. Zo staat geel voor de kleur van de zon en de stralen ervan. De kleur wordt geassocieerd met energie, warmte, vrolijkheid en vreugde en geluk. Geel zorgt voor een verwarmend effect en stimuleert ons om energiek en actief te worden. De kleur wordt bovendien in relatie gebracht met voeding zoals citroenen of bananen.

Chocolade en geel lijken ver bij elkaar vandaan te staan als kleur zijnde. Toch hebben veel mensen een sterke associatie tussen de twee. Er zijn dan ook meerdere redenen om chocolade in de kleur geel te kopen. 

Gele chocolade voor Pasen

Chocolade, geel en Pasen; het lijkt onlosmakelijk met elkaar verbonden te zijn. Het geel komt natuurlijk af van de kleine kuikentjes die met Pasen vaak als versiering worden gebruikt. Daarnaast komen de gele kleuren vaak terug in de wikkels rond paaseieren van chocolade en een chocolade paashaas. 

Chocolade geel voor het begin van de lente

Geel staat dus voor de kleur van zonneschijn. Daarom komt de kleur ook zo vaak terug in de lente. Je ziet de kleur in gele bloemen zoals narcissen en tulpen, natuurlijk bij jonge eendjes in de sloot en in de katjes van wilgenbomen. Geel maakt ons vrolijk en energiek, je krijgt er levensvreugde van, net als van het eten van heerlijke chocolade.

De keus bij Chocoladebezorgd

Ben jij op zoek naar chocolade waar de kleur geel in terugkomt? Kijk dan eens in het assortiment van Chocoladebezorgd. In de periode rond Pasen komt de kleur geel natuurlijk veel terug in onze producten, we hebben dan ook ieder jaar handgemaakte Paaschocolade in het assortiment. 

Daarnaast kun je bij ons natuurlijk allerlei bonbons bestellen, sterker nog: We zijn erin gespecialiseerd. Deze bonbons worden allemaal met de hand gemaakt van de beste chocolade en meest verse ingrediënten. De kleur geel komt terug in de volgende bonbons:

  • Advocaat- Vanille; een heerlijke bonbon met een bruingele buitenkant met witte spetters;
  • Banaan- Karamel; een bonbon in een duidelijke gele kleur met kleine bruine spetters;
  • Likeur 43; een mooie bonbon in chocolade kleur afgemaakt met een donkergele penseelstreek;
  • Carrotcake; gek op worteltaart? Een heerlijke combinatie met chocolade in oranje/gele kleuren;
  • Kalamansi; een ware lust voor het oog met een roze buitenkant gecombineerd met witte spetters en een gele penseelstreek;
  • Koffie; iedereen houdt van de combinatie van koffie en chocolade. Zeker wanneer de bonbon er zo appetijtelijk uitziet;
  • Mango- Passievrucht; twee fruitsoorten met geel vruchtvlees, dat moet een heerlijke combinatie worden met chocolade;
  • Pinda; chocolade en geel in een heerlijk bonbon!
  • Passievrucht- Banaan; een prachtig donkerrode bonbon met spetters in afstekend geel;
  • Cookie- Karamel; de combinatie van rood en geel komt ook terug in onze cookie-karamel bonbon. 

Gele chocolade bestellen bij Chocoladebezorgd

Onze bonbons zien er natuurlijk niet alleen prachtig uit, ze zijn ook overheerlijk! Wil je chocolade bestellen in de kleur geel, dan hebben we verschillende mogelijkheden. Je kunt natuurlijk gaan voor één van bovenstaande smaken, maar een combinatie van enkele levert ook een lust voor het oog en een ware smaaksensatie op.

Het bestellen van onze chocoladecadeaus werkt heel eenvoudig. Kies een verpakking uit, maak de keus uit de bonbons en maak het geheel af met een mooie wikkel. Daarna geef je de gegevens op en versturen wij het zodat het op de gewenste datum in de brievenbus ligt.

Heb je vragen over onze producten of over het bestelproces? Neem dan gerust contact op met de klantenservice, wij helpen je graag! 

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.