Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Dit zijn de leukste gender reveal ideeën

geboorte bonbons

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Geweldig dat er een kleintje op komst is. Natuurlijk is het allereerst belangrijk dat jullie baby gezond en wel is, maar voor velen rijst gelijk de vraag: ‘Is het een jongen of een meisje?’ Hoewel je er natuurlijk voor kunt kiezen om het geslacht van jullie baby tot het einde geheim te houden, is het aan de andere kant ook leuk om een gender reveal party te geven. Op een gender reveal party laat je op een originele en leuke manier zien aan jullie vrienden en familie of je een jongen of een meisje krijgt. In dit blog zetten we de leukste gender reveal ideeën voor je op een rijtje.

Wat is een gender reveal party?

Op een gender reveal party laat je aan familie en vrienden zien wat het geslacht is van jullie baby. Als je zelf ook wilt dat het een verrassing is (dat is natuurlijk wel het leukste!), dan kun je aan je verloskundige vragen of ze het geslacht van jullie baby op een papiertje wil schrijven en haar het papiertje vervolgens in een envelop laten doen. Deze envelop kun je dan geven aan degene die de gender reveal party organiseert.

Je kunt op heel veel verschillende manieren aan je vrienden en familie laten weten wat het geslacht is van jullie baby. Verderop in dit blog geven we je een aantal originele ideeën. Natuurlijk is het helemaal aan jezelf of je een gender reveal party wilt geven. Je kunt er ook gewoon voor kiezen om het geslacht geheim te houden. Het is namelijk best wel wat werk om een gender reveal party te organiseren. Er moeten uitnodigingen worden verstuurd, je moet bedenken wat voor eten of snacks je wilt serveren en hoe de versiering eruit moet komen te zien.

10 originele gender reveal ideeën

De bedoeling van een gender reveal party is, is dat je op een originele manier laat weten wat het geslacht is van je baby. Je kunt dit op de volgende manieren doen:

1. Verrassingstaart

Een leuke manier die veel wordt gebruikt op gender reveal party’s is de verrassingstaart. Deze kun je laten maken bij de bakker. De taart heeft aan de buitenkant een neutrale kleur en is aan de binnenkant roze of blauw. Je ziet dus pas of je een jongen of een meisje krijgt als je de taart aansnijdt.

2. Rooksignalen

Je kunt ook gebruik maken van een rookbom of een rook poeder kanon. Dit geeft een geweldig effect, vooral als er een beetje wind staat. Binnen no-time kleurt de hele lucht blauw of roze. Omdat de rook van grote afstand te zien is, kun je het zelfs op afstand doen. De mensen die dicht bij je in de buurt wonen maar niet bij de gender reveal aanwezig kunnen zijn, weten dat direct of je een meisje of jongen krijgt. 

3. Gender reveal doos

Heb je weleens van een gender reveal doos gehoord? Hierin zitten blauwe of roze helium ballonnen die omhoog komen wanneer je de doos opent. Je kunt zo’n doos online bestellen in verschillende formaten.

4. Ballonnen prikken

Een ander leuk idee is het vullen van grote ballonnen met roze of blauwe confetti. Bij het lekprikken weet iedereen gelijk of het een jongen of een meisje wordt.

5. Laat gevulde cakejes of koekjes bezorgen

Is het niet mogelijk om een gender reveal party in real life te organiseren, omdat vrienden en familie te ver weg wonen? Dan zou je het natuurlijk ook via videochat kunnen doen. In dat geval is het een leuk idee om gevulde cakejes of koekjes te laten maken. Spreek een tijdstip af voor de videochat en neem allemaal tegelijk een hap van jullie koekje of cakeje.

6. Kraskaarten

Bij verschillende webwinkels kun je gender reveal kraskaarten kopen. Ideaal als je een gender reveal party op afstand moet vieren. Je kunt de kraskaarten inclusief een leuke persoonlijke boodschap naar al je dierbaren sturen en ze tegelijkertijd via videochat openkrassen.

7. Bruistabletten

Tijdens een gender reveal party kun je ook gebruik maken van gekleurde bruistabletten. Neem een transparant drankje en laat iedereen tegelijkertijd de bruistablet in zijn of haar drankje doen. Dit drankje zal vervolgens blauw of roze kleuren.

8. Gekleurde kauwgomballen

Doe een witte kauwgombal in je mond en probeer tegelijkertijd met je partner een bel te blazen. Deze zal dan roze of blauw kleuren.

9. Bal met gekleurde poeder

Laat een voetbal (of een andere soort bal) vullen met gekleurd poeder. Als je hard tegen de bal aantrapt zal het roze of blauwe poeder alle kanten opstuiven. Een hartstikke leuke en spannende manier om erachter te komen of je een jongen of meisje krijgt.

10. Bonbons met blauwe of roze muisjes

Een ander leuk idee voor een gender reveal party is om iedereen een doosje bonbons te geven. In dit doosje zitten dan roze of blauwe bonbons, gevuld met de smaak van beschuit met blauwe of roze muisjes.

Je kunt deze bonbons bestellen bij Chocoladebezorgd. De chocolatiers van Chocoladebezorgd zorgen elke dag weer voor de lekkerste smaken en de meest unieke creaties. Heeft jouw beste vriendin net een kindje gekregen of moet je een gender reveal party organiseren? Bestel dan een doos bonbons met de smaak ‘beschuit met blauwe of roze muisjes’. Veel origineler kun je het niet maken. Alle bonbons worden met de hand gemaakt en zijn stuk voor stuk uniek. Ook houden we rekening met allergenen; zo kun je bijvoorbeeld glutenvrije bonbons bestellen, maar ook vegan bonbons!

Chocolade bestellen bij Chocoladebezorgd; hoe werkt het?

Wil je chocolade bestellen en laten bezorgen voor jouw gender reveal party? Dit kun je heel gemakkelijk doen via onze website. Stel allereerst zelf je doos bonbons samen. Kies voor je favoriete smaken en vul je doosje met de lekkerste bonbons. Wist je dat je kunt kiezen uit meer dan 25 smaken? Daarna kun je een unieke verpakking kiezen; voor welke gelegenheid je ook een doos bonbons wilt sturen, er is altijd een unieke verpakking bij te vinden. Zo maak je jouw cadeautje nog persoonlijker. Tot slot maak je je cadeau af met een leuke kaart.

Laat het adres achter waar het pakketje bezorgd moet worden. De bonbons van Chocoladebezorgd worden verstuurd met PostNL, gewoon in de brievenbus.  

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.