Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Chocolade en groen; een duurzame combinatie

 

Bij Chocoladebezorgd maken we veel gebruik van kleuren. We doen dat door bepaalde ingrediënten op onze producten te strooien, maar ook door onze bonbons te voorzien van unieke kleurencombinaties. Zo zorgen we niet alleen voor een smaaksensatie waar je u tegen zegt, ze zien er ook nog eens uit als een lust voor het oog. Zeg nu zelf: Onze bonbons zijn toch bijna zonde om op te eten? 

Een kleur die terugkomt in onze denkwijze en ons assortiment is groen. Waar denk jij aan bij de kleur groen?

Groen voor duurzaamheid

Chocoladebezorgd maakt gebruik van eerlijke chocolade van het merk Callebaut. Deze chocolade wordt gemaakt in één van de oudste roosterijen van cacao in België. De 100% duurzame cacaobonen van Callebaut komen uit West-Afrika. Duurzaam betekent dat Callebaut de cacaoboeren steunt. De cacaoboeren en hun gemeenschap krijgen namelijk een groot deel van de opbrengst. Cacao Horizons Foundation heeft daarin een belangrijke positie. Dit is een non-profit programma dat zich bezighoudt met het verbeteren van de levensomstandigheden van de cacaoboeren en hun familie. Zo helpt Cacao Horizons de boeren om zelfvoorzienende gemeenschappen te bouwen. Dit bevordert duurzame landbouw en verbetert de productiviteit. 

Groen voor plantaardig

De meeste mensen denken bij de kleur groen aan bomen en planten. Dat is de reden waarom er voor plantaardige producten altijd een groen blaadje als logo gebruikt wordt. Deze kun je ook vinden in ons assortiment bonbons. Jazeker, Chocoladebezorgd denkt ook aan de veganistische medemens! Onze chocolatiers hebben enkele heerlijke bonbons samengesteld van alleen maar plantaardige producten. Ben je op zoek naar heerlijke vegan chocolade en wil je iets meer dan alleen een pure reep chocolade? Kijk dan eens in ons assortiment! Onze vegan bonbons worden aangegeven door middel van twee groene blaadjes.

Chocolade en groen bij Chocoladebezorgd

Wil je duurzame chocolade bestellen, maar ben je ook op zoek naar een uniek chocoladecadeau? Alle producten van Chocoladebezorgd zijn gemaakt van duurzame chocolade. Het maakt dus niet uit wat je bestelt; bonbons, een chocoladehart of ander chocoladecadeau; al onze chocolade is groen! 

Ben je vegan en wil je eens genieten van heerlijke bonbons waar geen dierlijke producten in zitten? De volgende bonbons in ons assortiment zijn geheel plantaardig:

  • Kers- rode peper;
  • Koffie;
  • Kokos- basilicum;
  • Mango- passievrucht;
  • Pinda.

Hou je van de kleur groen en wil je daarom chocolade bestellen in deze kleur? De volgende chocolade bonbons zijn voorzien van een groene buitenkant:

  • Matcha, groene appel en munt (limited edition);
  • Limoen- tijm;
  • Pistache.

Chocolade bestellen bij Chocoladebezorgd

Wil jij jezelf of een ander eens echt verrassen met een heerlijk chocoladecadeau? Bestel dan bij Chocoladebezorgd! Al onze producten zijn met de hand gemaakt door onze eigen chocolatiers. Dat zie je en proef je! Het bestellen werkt heel eenvoudig, kies een verpakking, maak een keus uit onze producten, voeg een mooie cadeauwikkel toe en eventuele kaart en bestel! Wij bezorgen jouw chocoladecadeau dan op de gewenste dag, gewoon in de brievenbus!

Heb je vragen over ons, onze producten of het bestelproces? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.