Originele chocolade cadeaus

Vóór 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Het lekkerste drankje bij onze bonbons | Deel 1

Ken je dat gevoel: die eerste smaak in je mond van een overheerlijke bonbon? Nou wij wel, onze bonbons worden met de hand gemaakt en daardoor proef je de kwaliteit van de bonbons. Maar hoe zorg je er nou voor dat de smaak van de bonbon nog verrukkelijker wordt? Dit kan doormiddel van een passend drankje. Wij maken voor jullie wekelijks een top drie van onze bonbons met daarbij een bijpassend drankje.

drankje bij bonbons - baileys

Ultiem genieten: 3x drankjes bij onze bonbons

1. Baileys

Je kent het vast wel dat overheerlijke romige drankje waar je niet genoeg van kan krijgen: Baileys! Deze smaak hebben wij voor jullie in een melkchocolade bonbon verwerkt. Onze overheerlijke baileys-bonbon bevat onder andere: melk en alcohol. Nu is natuurlijk de grote vraag: wat is dan lekker om daarbij te drinken? Een enorme aanrader wat ons betreft, is chocomelk. Dit kan warm of koud. Vaak wordt in de winter chocomelk gedronken met een beetje Baileys erin. Nu hoeft er geen Baileys in je chocomelk, maar kun je onze overheerlijke baileys-bonbon erbij nuttigen.  

2. Macadamia

De macadamianoot is bekend door zijn milde notensmaak en een zeer gezonde vervanger voor je ongezonde tussendoortje. Nu hebben wij deze zachte, milde smaak weten te creëren in een van onze pure chocolade bonbons. Deze bonbon bevat onder andere: zuivel, noten en in het topje van de bonbon bevindt zich gepofte rijst. Alleen wat is hier nou lekker bij om te drinken zal je je afvragen? Heb je wel eens aan een zachte noten likeur gedacht? Dit zorgt er namelijk voor dat de smaak van de macadamia bonbon niet te machtig wordt, maar net zo mild blijft als de noot zelf.  

3. Banaan-karamel

Wauw, deze combinatie is echt een aanrader voor jou! Door de twee zachte smaken bij elkaar voelt het alsof er een engeltje over je tong piest. Maar er is een mogelijkheid om de smaak van deze hemelse witte chocolade bonbon nog meer te laten exploderen. De banaan-karamel bonbon heeft een karamelachtige vulling van banaan en bevat onder andere zuivel. Combineer hem met een frisse Pina Colada en droom weg naar een wit strand aan een helderblauwe zee op een warm eiland.  

Wil je graag meer weten over de specifieke ingrediënten van de bonbons? Neem dan gerust een kijkje op  https://www.chocoladebezorgd.nl/ingredienten/.

Eerlijke chocolade

 

Nederland, België en Duitsland

Geleverd in Nederland, België en Duitsland

Altijd origineel en persoonlijk

Originele en persoonlijke chocolade cadeaus

Veilig betalen

iDeal, Creditcard en Paypal

© Chocoladebezorgd 2021

Prijzen vermeld op de website zijn incl. 9% b.t.w.